SMART KIDS 930X122

mioveni

MIOVENIUL DĂ O LECȚIE PITEȘTIULUI! (GALERIE FOTO)

Cetățenii care au dorit să planteze astăzi câte un arbore într-un spațiu verde de pe raza oraşului Mioveni l-au primit gratuit din partea autorităţilor.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Pe lângă cei 700 de puieți primiți, cetățenilor li s-a înmânat și un pliant printat pe hârtie reciclată, menit să crească dorința fiecăruia de a fi mai aproape de natură.

Acțiunea a făcut parte din proiectul „Plantează în România” (campanie națională de împădurire bazată pe voluntariat) al asociaţiei „Creștem România Împreună”, proiect realizat în parteneriat cu Primăria Mioveni, Ocolul Silvic „Codrii Verzi”, Agenția pentru Protecția Mediului Argeş şi Arhiepiscopia Argeşului și Muscelului, prin Sectorul Social, Filantropic și de Misiune.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

Ca piteșteni, ținem să remarcăm un lucru: în timp ce în Mioveni Primăria are grijă de spațiile verzi, ba chiar încurajează oamenii să planteze, în Pitești tandemul administrativ de groază Pendiuc – Ionică a distrus spații verzi și parcuri, o mulțime de arbori fiind tăiați cu sălbăticie în cadrul proiectului de așa-zisă regenerare urbană, de fapt de „măcelărire” urbană. În Pitești se betonează, în Mioveni se plantează!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90