New Profesional Consult 930 x 122

asociația orașelor

MIOVENIUL, PREMIAT

Mioveniul, premiat. În perioada 24-26 martie 2019, Mioveniul a fost reprezentat de primarul Ion Georgescu la Gala „A.O.R. – 25 de ani de activitate”, eveniment organizat în Capitală de Asociaţia Oraşelor din România.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Gala a reunit primari, alţi participanţi din oraşele din întreaga ţară şi principalii parteneri de dialog din ministere şi comisii parlamentare ai administrațiilor orășenești, conform Programului Adunării Generale AOR 2019.

Cu această ocazie, primarul Mioveniului, Ion Georgescu, a primit distincția „Performanță și succes în administrația publică”.

Citiți și: Ion Georgescu, decizie de ultimă oră! Anunțul care îi schimbă viața

Asociaţia Oraşelor din România (A.O.R.) a  aniversat 25 de ani de la fondarea sa. Având ca principal scop dialogul activ şi relaţia dintre administraţia locală şi cea centrală, A.O.R. este una dintre cele patru structuri asociative prevăzute de Legea 215/2001 cu privire la administraţia publică locală care trebuie consultate obligatoriu în procesul legislativ. (Foto 1: viitorul nou spital din Mioveni)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3