SMART KIDS 930X122

erasmus+

MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN ITALIA

Mioveniul, reprezentat în Italia. În perioada 18-20 februarie 2019, în orașul italian Gazzo se va da startul proiectului ”RUN4EU”. La prima ședință de lucru din acest proiect vor participa toți partenerii europeni implicați, inclusiv reprezentanții orașului Mioveni, alături de reprezentanți oficiali din provincia Padova, cluburi sportive locale și autorități sportive.

Citiți și: Mioveni. Se strâng relațiile economice cu China

”RUN4EU”, parte a programului ERASMUS+, este un proiect pentru promovarea practicării activităților sportive. Este o inițiativă constând într-o combinație de întâlniri, workshopuri și diverse activități, care vor asigura derularea unui eveniment pan-european care promovează sportul și activitățile fizice.

Proiectul este întocmit, câștigat și implementat în parteneriat cu orașul Gazzo din Italia, orașul Bacsalmas din Ungaria, orașul Ivancna Gorica din Slovenia, asociația ASD Amici del Brenta din Italia și ALDA – Asociația Europeană pentru Democrație Locală din Franța.

Citiți și: Șofer român de TIR, erou în Italia. A salvat o fetiță de la moarte!

Proiectul RUN4EU va combina eforturile partenerilor pentru un impact benefic asupra dezvoltării activităților sportive și a voluntariatului. Principalele obiective ale proiectului ”RUN4EU”:

1.promovarea practicăriii sportului în orașe;

2.consolidarea cooperării dintre cluburile sportive și orașe pentru a îmbunătăți politicile de sport ale orașelor;

3.creșterea numărului de cetățeni care participă la activități fizice;

4.implicarea grupurilor cu acces redus la sport.

Donaris 555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3