930 x122 grota rece

iulia iordache

MIOVENIUL, REPREZENTAT ÎN TURCIA

Mioveniul, reprezentat în Turcia. Reprezentanți ai autorităților locale din statele membre ale Uniunii Europene și din Turcia au participat recent, în Turcia, la conferința internațională dedicată înfrățirii între localități (International Town Twinning Conference).

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Scopul conferinței: crearea de rețele și de parteneriate între administrațiile locale din Turcia și, respectiv, din țările din Uniunea Europeană.

La eveniment a participat și o delegație a orașului argeșean Mioveni. Delegaţia a fost formată din Iulia Iordache (şefa Biroului Proiecte Europene din Primăria Mioveni) şi Claudiu Duţulescu (managerul Centrului Naţional de Informare şi Promovare Turistică din orașul constructorilor de automobile).

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Mioveniul a devenit eligibil pentru a participa la această conferinţă în urma unei aplicaţii online.

La conferință au fost reprezentate 28 de oraşe din state UE şi 71 de municipalităţi din Turcia (provincii, zone metropolitane, oraşe etc).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90