Donaris 930 x 122

ion georgescu

MIOVENIUL S-A ÎNFRĂŢIT CU LOCALITATEA MĂGDĂCEŞTI

După ce în perioada 10 – 12 ianuarie anul acesta o delegaţie din Republica Moldova, condusă de Ghenadie Cazacu, preşedintele Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova, și de Liuba Cojocaru, primarul localității Măgdăcești (raionul Criuleni), a fost prezentă în oraşul argeșean Mioveni, primarii Ion Georgescu şi Liuba Cojocaru au semnat în Măgdăcești (5 – 10 martie) acordul de înfrăţire între cele două localităţi.

Citiți și: Dacia și Viitor Plus – parteneri de mediu la Mioveni

Între cele două localităţi partenere s-au derulat o serie de schimburi culturale şi de bune practici administrative (în perioada 1- 3 februarie o delegaţie alcătuită din funcţionari publici din Primăria Măgdăcești a fost în Mioveni), dorinţa reciprocă fiind de a desfăşura raporturile bune de colaborare prin semnarea, în cadru oficial, a documentelor care reprezintă acordul de înfrăţire. Momentul festiv de semnare a acordului a avut loc în sala de şedinţe a Primăriei Măgdăceşti, în prezenţa consilierilor locali, a parlamentarilor din zonă, a delegaţiei din Mioveni, a reprezentanţilor instituţiilor publice, a cetăţenilor şi a presei locale.

Printre altele, acordul de înfrățire dintre Mioveni și Măgdăceşti prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

Citiți și: Orașul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441