New Profesional Consult 930 x 122

ion georgescu

MIOVENIUL S-A ÎNFRĂŢIT CU LOCALITATEA MĂGDĂCEŞTI

După ce în perioada 10 – 12 ianuarie anul acesta o delegaţie din Republica Moldova, condusă de Ghenadie Cazacu, preşedintele Uniunii Consiliilor Raionale din Moldova, și de Liuba Cojocaru, primarul localității Măgdăcești (raionul Criuleni), a fost prezentă în oraşul argeșean Mioveni, primarii Ion Georgescu şi Liuba Cojocaru au semnat în Măgdăcești (5 – 10 martie) acordul de înfrăţire între cele două localităţi.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Între cele două localităţi partenere s-au derulat o serie de schimburi culturale şi de bune practici administrative (în perioada 1- 3 februarie o delegaţie alcătuită din funcţionari publici din Primăria Măgdăcești a fost în Mioveni), dorinţa reciprocă fiind de a desfăşura raporturile bune de colaborare prin semnarea, în cadru oficial, a documentelor care reprezintă acordul de înfrăţire. Momentul festiv de semnare a acordului a avut loc în sala de şedinţe a Primăriei Măgdăceşti, în prezenţa consilierilor locali, a parlamentarilor din zonă, a delegaţiei din Mioveni, a reprezentanţilor instituţiilor publice, a cetăţenilor şi a presei locale.

Printre altele, acordul de înfrățire dintre Mioveni și Măgdăceşti prevede derularea de proiecte comune în educație, cultură şi sport.

Citiți și: Percheziții! Tinere traficate în apartamente din Pitești și Mioveni

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3