Donaris 930 x 122

orașul mioveni

MIOVENIUL VA AVEA DIN 2020 O SALĂ A SPORTURILOR

Finalizarea viitoarei Săli a Sporturilor din Mioveni este inclusă în proiectul de buget al orașului pentru anul 2020. Potrivit estimării inițiale, comunicată de Primărie, termenul pentru finalizarea investiției este toamna acestui an.

Citiți și: Argeș. Sala Sporturilor, tot mai atractivă pentru loturile naționale

Sala va putea găzdui competiții naționale și internaționale de handbal, baschet, volei, tenis de câmp și gimnastică.

Construcția va avea trei corpuri. Corpul A va avea o capacitate de 2.500 de locuri și va fi format din tribune, zona competițională, foaierul de la nivelul parterului, foaierul de la nivelul etajului, garderobe, vestiare, sală de forță, spaţii de recuperare (saună, bazin cu apă rece şi caldă, zonă de relaxare), cabinet medical, sală antidoping și spaţii complementare (comerţ, spaţii de protocol, alimentaţie publică și spaţii tehnice).

Citiți și: Ședință importantă la Mioveni, despre buget

Corpul B va avea la parter o sală de bowling, iar la etaj, un club. Corpul C va adăposti centrala termică și spații tehnice.

În exteriorul clădirii vor fi amenajate parcări, alei carosabile, spații verzi și împrejmuiri.

Lucrările sunt executate de firma bucureșteană SC Construcții Erbașu SA.

Proiectul de buget pentru 2020 care include și finalizarea Sălii Sporturilor a fost subiect de discuție azi dimineață între reprezentanții Primăriei, ai serviciilor publice și ai societăților subordonate Consiliului Local Mioveni.

Alte investiții avute în vedere pentru acest an sunt finalizarea rețelei de gaze pentru cartierul Clucereasa, finalizarea noului corp al grădiniței Campionii, reabilitarea corpului C al căminului de la Grupul Școlar, realizarea acoperișului tribunei stadionului, demararea proiectului și obținerea avizelor pentru șoseaua de centură a orașului, noi achiziții pentru spital și proiecte pentru dezvoltarea și modernizarea rețelelor de alimentare cu apă potabilă și canalizare.

“Cu toate că eforturile din ultimul an ale Primăriei s-au concretizat prin creșterea gradului de încasare și reducerea sumelor restante de la populație, bugetul din acest an se prefigurează a fi sub așteptările noastre. Motivul îl constituie o decizie a Guvernului prin care mare parte a cotei defalcată din TVA nu a mai fost virată de stat către bugetul local”, a atenționat primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3