Donaris 930 x 122

bradu

Noi investiții importante la Bradu

Noi investiții importante la Bradu.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primarul Dan Stroe anunță locuitorii că administrația din comuna Bradu a reușit să finalizeze în primele luni ale acestui an o serie importantă de lucrări.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Cele mai importante pe care edilul le menționează sunt:

-asfaltare strada Dreptății;

-asfaltare strada Aleea Neajlov;

-asfaltare strada Ghioceilor;

-asfaltare strada Petuniilor;

-asfaltare si amenajare trotuare pe strada Lacului, urmând să fie creat și un loc de joacă pe malul lacului, spre strada Principală;

-extinderea iluminatului public pe strada Gladiolei;

-extinderea rețelei de canalizare menajeră pe strada Arinului;

-introducerea canalizării menajere pe străzile Columbofililor și Labirintului;

-extinderea rețelei de apă pe strada Morocești, urmând să fie extinsă și rețeaua de canalizare.

În prezent se lucrează la execuția canalizării pluviale pe alte 2 străzi, pe str. Fântânii și pe strada care face legătura între DJ 659 și strada Busuioc, după care vor fi asfaltate.

Pe strada Sabin Iliescu, vor continua lucrările la trotuarul din jurul lacului și mai apoi va fi amenajat un loc de joacă.

De asemenea, o nouă serie de lucrări va demara în perioada imediat următoare, printre ele regăsindu-se amenajarea trotuarelor pe strada Cetului și introducerea canalizării pluviale pe strada Târgului și între străzile Livezilor și Magnoliei, pe terenul achiziționat de Primărie, acolo unde vor începe și lucrările de amenajare a unui parc și a unui loc de joacă.

În curând va fi lansată procedura de licitație pentru introducerea canalizării pluviale, urmată de asfaltare, pentru strada Daliei, pe tronsonul dintre strada Pinului și intersecția cu străzile Mușețelului și Perilor.

Tot pentru locuitorii din zonă, fac precizarea că a fost înaintată Consiliului Județean hotărârea de Consiliu Local prin care am solicitat să ne fie cedată în domeniul public suprafața necesară pentru a lărgi strada Pinului.”, transmite primarul din comuna Bradu.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90