Donaris 930 x 122

microbuze

NOI TRASEE DE TRANSPORT ÎN PITEŞTI

Noi trasee de transport în Pitești. După ce pe 1 martie 2017 a fost pusă în funcţiune o nouă linie de autobuz Publitrans, pe traseul 1B (amănunte, AICI), autorităţile piteștene au în vedere instituirea și de alte trasee pentru transportul local de călători.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Solicitări în acest sens au venit la Primărie din partea locuitorilor din zona străzii Câmpului şi din cartierul Montanstar (de pe strada Calea Drăgăşani, aproape de cartierul Trivale). Zonele respective s-au extins mult în ultimii ani din punct de vedere al spaţiului locativ.

Pentru că locuitorii nu au acces facil la traseele „clasice”, Primăria intenționează introducerea în aceste zone a unor noi trasee de transport.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Cel mai probabil, traseele vor fi deservite nu de autobuze, ci de microbuze. Câteva astfel de microbuze ar urma să fie cumpărate pentru Publitrans, societate a municipalității. Primăria va înainta Consiliului Local o propunere de cumpărare a unor microbuze. Ulterior achiziționării, vor fi stabilite exact traseele și datele la care acestea vor deveni funcționale.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3