Donaris 930 x 122

consiliul judetean

NOII MEDICI DE LA SPITALUL JUDEȚEAN, PRIMIȚI DE DAN MANU

Noii medici de la Spitalul Județean, primiți de Dan Manu. Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, și dr. Anci Ionescu, consilierul președintelui pe probleme de sănătate, s-au întâlnit astăzi cu cei mai noi medici angajați la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, întâlnire la care a participat și conducerea spitalului.

Citiți și: Pitești. Criză fără precedent la Urgență! Medicii întreabă: ,,Cât credeți că mai putem?”

Discuțiile au fost „informale, amicale, neprotocolare, de cunoaștere reciprocă”, precizează Biroul de presă al Consiliul Județean Argeș.

Tinerii medici, care vor profesa în specialități medicale precum chirurgie vasculară, radiologie și imagistică medicală, neurologie, neonatologie, medicină internă, boli infecțioase și nefrologie, au ales să vină în Argeș de la spitale din București, Târgu Mureș, Râmnicu Vâlcea și Craiova.

Citiți și: Argeșeni răniți într-un accident teribil, cu Plan Roșu activat! Care este starea victimelor

Potrivit Biroului de presă al instituției, aparatura ultramodernă cu care a fost dotat Spitalul Județean din Pitești în ultimii ani, dar și proiectele pe care Consiliul Județean Argeș le are în derulare în domeniul infrastructurii sanitare au fost principalele motive pentru care acești medicii au ales să profeseze aici.

Manu i-a încurajat și i-a asigurat că din partea conducerii Consiliului Județean Argeș vor avea tot sprijinul. De asemenea, președintele CJ le-a prezentat și o parte dintre proiectele care vizează dezvoltarea și modernizarea Spitalului Județean de Urgență din Pitești, cum ar fi extinderea spitalului prin construirea unui nou corp P+4, consolidarea și modernizarea actualului corp, construirea și dotarea unui laborator de radioterapie și extinderea și modernizarea Unității de Primiri Urgențe și a Ambulatoriului de Specialitate.

Amănunte despre cei mai noi medici de la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, AICI.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache