New Profesional Consult 930 x 122

online

NOU! PITEȘTI: SCHIMBARE LA PERMISE

Pitești: Schimbare la permise. Pe 13 februarie 2017 pe site-ul Instituției Prefectului – Argeș a fost introdusă o aplicație pentru programarea la ghișeu a celor care vor să-și înmatriculeze definitiv autovehiculele.

Citiți și: Este haos pe Drumul Expres! Sute de mașini blocate în trafic, acum!

„Întrucât aplicația a avut succes, am extins-o de la un ghișeu – cum era inițial, la două dintre cele trei câte aveam pe zona de înmatriculări definitive. Această aplicație permite înscrierea a 54 de persoane/ghișeu/zi, practic 108 persoane se pot programa online zilnic pentru înmatricularea definitivă, timpul alocat pentru fiecare dosar fiind optimizat la 7 minute.

Fiind extrem de solicitate, serviciile online ale acestei aplicații au fost extinse și pentru programarea în zona de preschimbări de permise, așa încât vom avea pentru online deschis un ghișeu dintre cele trei existente. Vor fi deservite astfel 75 de persoane pe zi, cu un timp mediu de operare de 5 minute.

Citiți și: Accident devastator, azi-noapte, în Centrul Piteștiului

Intenționăm ca pe viitor să introducem toate programările de la Serviciul de Înmatriculări și Permise (n.r. – din centrul Piteștiului) în sistem online, inclusiv programarea la examenul teoretic în vederea obținerii permisului de conducere. Această din urmă activitate o vom implementa în sistem online începând din data de 20 martie 2017.”, a anunțat astăzi prefectul județului Argeș, Cristian Soare.

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3