930 x122 grota rece

bratianu

NOUA LICITAȚIE PENTRU COLEGIUL „BRĂTIANU”, ADJUDECATĂ

Conducerea Primăriei Piteşti a anunţat astăzi că a fost desemnat un câştigător în urma licitaţiei pentru executarea lucrărilor de reabilitare şi consolidare a clădirii Colegiului Naţional „I.C. Brătianu”. Lucrările vor fi făcute de o asociere de firme, al cărei lider este Star Trading Impex din Pitești.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Potrivit sursei citate, lucrările se vor întinde pe durata a doi ani: în 2016 vor fi alocați circa 6.000.000 de lei, iar în 2017 alți 3.800.000 de lei. Într-o primă etapă, în bugetul local s-a prevăzut suma de 3.000.000 de lei.

Conform conducerii Primăriei, contractul a fost semnat pe 30 decembrie 2015, dată de la care în termen de maxim 15 zile va fi predat amplasamentul către constructor. Ulterior acestor proceduri lucrările vor putea începe.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amintim că lucrările de reabilitare şi modernizare de la Colegiul „Brătianu” ar fi trebuit realizate cu bani europeni. Conform Primăriei, firma care a câştigat iniţial licitaţia nu s-a încadrat în graficul de lucru, iar finanţarea europeană s-a pierdut. A urmat o perioadă destul de lungă de „pauză”, în care nu s-a mai făcut nimic, fiind nevoie de o nouă licitație. Investiţia va fi suportată acum din bugetul local.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3