Donaris 930 x 122

craciun

NU RATA TÂRGUL DE CRĂCIUN!

În perioada 15-25 decembrie 2017, în Mioveni, pe platoul din Centrul Civic, va fi organizată cea de-a doua ediție a Târgului de Crăciun. Târgul va putea fi vizitat zilnic între orele 10 și 22 și va include spații comerciale, zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, carusel, concerte și spectacole de folclor.

Citiți și: BUGETUL MIOVENIULUI, LUAT LA BANI MĂRUNȚI

Timp de 10 zile, la Târgul de Crăciun din Mioveni vizitatorii vor putea găsi inspirație pentru cadouri și se vor putea bucura de o ofertă variată de produse, grupate pe categorii: jucării, produse alimentare tradiționale de sezon (carne, afumături, brânzeturi, dulcețuri, zacuscă, murături), dulciuri, prăjituri de casă, cozonaci, ciocolată de casă, turtă dulce, produse de patiserie, produse apicole, decorațiuni și obiecte de uz gospodăresc, țesături, handmade, țuică, palincă, vin fiert, suc natural de mere, siropuri, cafea și ceaiuri.

Casa lui Moș Crăciun reprezintă una dintre surprizele pregătite îndelung și așteptate cu nerăbdare de cei mici. Aici, într-un decor magic, toți copiii se vor întâlni cu Moș Crăciun și spiridușii săi, de la care vor primi câte un mic cadou.

Citiți și: MIOVENI, ORAȘ DE MILIOANE

Pentru organizarea acestui eveniment sunt așteptați să își anunțe participarea parteneri și sponsori din mediul privat. Persoanele care doresc să beneficieze de această oportunitate pentru a-și promova sau vinde produsele specifice sărbătorilor de iarnă sunt rugate să transmită intenția de participare ca sponsor/partener la Registratura Primăriei orașului Mioveni, prin e-mail la adresa relatiipublice@emioveni.ro, prin fax la numărul 0248/260500 sau direct pe pagina de Facebook.

Ca și la ediția precedentă, Primăria Mioveni vrea ca acest Târg de Crăciun să-i fascineze atât pe cei mici, cât şi pe cei mai în vârstă și să devină un loc de relaxare și bucurie pentru întreaga familie, de la bunici până la nepoți.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066