NOR CURIER 930X122

campionii

O GRĂDINIȚĂ VA FI EXTINSĂ

O grădiniță va fi extinsă. Consiliul Local Mioveni a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru două investiții extrem de importante pentru oraș.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Primul proiect este pentru extinderea grădiniței “Campionii”, prin construirea unui corp nou, astfel încât programul și activitățile copiiilor care sunt înscriși la program prelungit să nu se mai intercaleze cu al celor care sunt la program normal.

Cea de-a doua viitoare investiție se referă la refacerea podului de peste râul Argeșel din cartierul Racovița, pe DN 73D, cu ieșire spre DC 85.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

“Pentru aceste două proiecte vom depune documentele necesare înscrierii în etapa a II-a a Programului Național de Dezvoltare Locală, derulat conform prevederilor Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 28/2013, aprobată prin Legea nr. 89/2015, pentru a putea beneficia de finanțare guvernamentală.”, anunță primarul Mioveniului, Ion Georgescu. (Foto: descriptiv)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90