EcoMoto 930×122

gavana

O NOUĂ INVESTIȚIE ÎN GĂVANA

O nouă investiție în Găvana. Consiliul Local Pitești a aprobat studiul de fezabilitate pentru construirea unei săli de sport la Liceul „Ion  Cantacuzino” (fostul Liceu Sanitar) din cartierul Găvana.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Potrivit devizului estimativ, valoarea lucrărilor se va ridica la 2.099.000 de lei, inclusiv TVA, investiția urmând să fie suportată din bugetul local.

Sala va fi construită lângă liceu, pe o parte din terenul de sport în aer liber al unității de învățământ. Termenele de execuție vor fi stabilite după desemnarea, prin licitație, a constructorului.

Citiți și: Investiție de peste 1 700 000 € pentru o sală de sport din Argeș

Suprafaţa de joc va avea 510 mp, iar tâmplăria exterioară va fi realizată din tâmplărie PVC de tip sandwich. Încălzirea sălii se va face cu şase aeroterme electrice, iar a holurilor şi vestiarelor – cu panouri radiante electrice. (Foto: descriptiv – Sala Sporturilor din Pitești) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3