930X122 MAIA

clucereasa

O NOUĂ REȚEA DE GAZE. UN ÎNTREG CARTIER, RACORDAT

Proiectul pentru alimentarea cu gaze a celor peste 200 de gospodării din Clucereasa-Mioveni a intrat în linie dreaptă, potrivit primarului Ion Georgescu.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Compania Engie a desemnat firma care va proiecta și va realiza rețeaua de distribuție de gaze naturale în cartierul Clucereasa, pe străzile Calea Câmpulung, Gării, Aleea Clucerului, Barajului, Depozitelor și Filipeștilor, pe o lungime totală de 6,285 de kilometri.

Firma desemnată câștigătoare va depune săptămâna viitoare documentatia pentru obținerea certificatului de urbanism. Lunile următoare vor fi emise de la autoritățile naționale competente avizele și autorizațiile necesare. „Se preconizează ca cel mai devreme pe 1 decembrie 2020 rețeaua să fie funcțională”, afirmă primarul orașului Mioveni.

Citiți și: Percheziții! Tinere traficate în apartamente din Pitești și Mioveni

Contractul pentru introducerea rețelei de gaze naturale și alimentarea cu gaze a întregii zone Clucereasa a fost încheiat între Primăria Mioveni (în calitate de finanțator), Engie România (cofinanțator) și Distrigaz Sud Rețele (în calitate de operator).

Valoarea totală a investiției se ridică la 2.592.766,02 lei, din care Primăria Mioveni va achita 2.499.167,20 de lei plus TVA, iar Engie România, 93.598,85 de lei plus TVA.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90