930×122 CAPRA 5

bratianu

O NOUĂ ŞANSĂ PENTRU REABILITAREA COLEGIULUI „BRĂTIANU”

Primăria Piteşti a reziliat contractul de finanţare de 4.000.000 de lei pentru reabilitarea Colegiului Naţional „I.C. Brătianu” din cauza constructorului care nu a respectat termenii investiţiei. Lucrările erau în mare întârziere, iar autorităţile riscau pierderea finanţării europene pentru acest proiect şi blocarea altor finanţări viitoare de la UE.

Citiți și: Teribil! S-a întâmplat la Colegiul ,,Brătianu”!

Liviu Muşat, directorul Agenţiei Regionale de Dezoltare Sud Muntenia, a spus astăzi, într-o conferinţă de presă la Consiliul Judeţean Argeș, că este regretabil că s-a ajuns aici, dar că există posibilitatea ca unitatea de învăţământ să primească o nouă finanţare.

„Ceea ce putem face noi este să punem la dispoziţia autorităţilor documentaţia necesară pentru a depune, la rândul lor, cererea pentru o nouă finanţare. Trebuie, însă, se se aştepte până la deschiderea noii sesiuni de finanţare 2014-2020, atunci când vor fi în continuare finanţate lucrările privind reabilitarea unităţilor de învăţământ.”, a precizat Liviu Muşat.

Citiți și: Tânără din Mioveni, absolventă de „Brătianu” , acum în conducerea gigantului Microsoft

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90