New Profesional Consult 930 x 122

dezinsecție

O NOUĂ TURĂ CU ELICOPTERUL ANTI ȚÂNȚARI. PROGRAMUL STROPIRILOR

O nouă tură cu elicopterul anti țânțari. Programul stropirilor. Sâmbătă, 24 august, și duminică, 25 august 2019, în Pitești va fi făcută din nou dezinsecție, cu pulverizare aeriană din elicopter.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Acțiunea se va desfășura pe o suprafață de 589 de hectare, cu trei treceri.

„Prima dintre acestea va fi realizată sâmbătă, 24 august, de la ora 6:30 (decolare), și va dura până la ora 9:30 (aterizare). A doua trecere va avea loc în aceeași zi, între 18:30 (decolare) și 20:15 (aterizare), urmând ca cea de-a treia trecere să fie realizată duminică, 25 august, între 6:30 (decolare) și 9:30 (aterizare)”, informează municipalitatea.

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Fiecare trecere va avea 10 ture, decolarea și aterizarea urmând să aibă loc pe aerodromul Geamăna.

„În cazul unor schimbări ale vremii care ar putea diminua eficiența acțiunii, aceasta va fi reprogramată, urmând a se anunța în timp util noile date.

Lucrările de dezinsecţie vor fi executate cu substanţe omologate de Ministerul Sănătăţii și Comisia Națională a Produselor Biocide, substanțe care se găsesc în Registrul Național al Produselor Biocide și care nu afectează viața și sănătatea oamenilor. Rugăm posesorii de familii de albine şi de animale sensibile să ia toate măsurile necesare pentru a evita orice tip de incident”, precizează sursa citată.

AICI, detalii despre precedenta acțiune de dezinsecție din Pitești, care nu a dat rezultate.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA