Donaris 930 x 122

dezinsecție

ȚÂNȚARII, ÎN PITEȘTI MAI „GREU DE UCIS” CA NICIODATĂ

Dezinsecția făcută din elicopter la sfârșitul lunii trecute nu a dat rezultat în Pitești. Cel puțin nu în privința țânțarilor. Piteștenii reclamă că sunt și acum asaltați de țânțari, în ciuda pulverizărilor aeriene din urmă cu trei săptămâni.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

„Am ieșit în micul parc din fața blocului, în Nord. M-au ciuruit! Nu simt nicio diferență după stropiri, ba din contră”, ne spune o piteșteancă.

Pentru acțiunea de dezinsecție cu elicopterul, municipalitatea a încheiat un contract cu Eurodreams Prest, firmă din orașul argeșean Ștefănești (din Valea Mare-Podgoria). Conform contractului de achiziție publică, elicopterul a executat trei treceri, iar Primăria a plătit pentru aceste servicii 97.167,33 de lei (20.560,16 euro) (AICI, imagini și subiectul pe larg).

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Acum 10 zile, viceprimarul Sorin Apostoliceanu declara pentru publicația noastră că ”în maximum o lună” în Pitești va avea loc o nouă dezinsecție. Potrivit declarație de atunci a viceprimarului, acțiunea va fi realizată fie tot cu elicopterul, fie terestru (amănunte, AICI).

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90