New Profesional Consult 930 x 122

elicopter

PRIMĂRIA MAI VREA O TURĂ CU ELICOPTERUL ANTI ȚÂNȚARI

În Pitești va avea loc o nouă dezinsecție, ne informează viceprimarul Sorin Apostoliceanu. Încă nu a fost stabilită perioada, însă, potrivit viceprimarului, noile stropiri împotriva țânțarilor, a căpușelor, a muștelor etc. se vor face ”în maximum o lună”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Acțiunea va fi realizată fie tot cu elicopterul (ca la sfârșitul lunii trecute), fie terestru. Sorin Apostoliceanu precizează pentru ePitești că Primăria va decide în curând pentru ce variantă va opta.

Întrebat dacă, în opinia sa, stropirile făcute din elicopter au dat rezultat, viceprimarul răspunde afirmativ.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Pentru precedenta acțiune de dezinsecție cu elicopterul, municipalitatea piteșteană a încheiat un contract cu Eurodreams Prest, firmă din orașul argeșean Ștefănești (din Valea Mare-Podgoria). Conform contractului de achiziție publică, elicopterul a executat trei treceri, iar Primăria a plătit pentru aceste servicii 97.167,33 de lei (20.560,16 euro) (AICI, imagini și subiectul pe larg).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90