New Profesional Consult 930 x 122

cetateni

MIZERABILII! RAPORT OFICIAL: „PITEȘTENI NEEDUCAȚI!”

Un raport oficial al Salpitflor Green, societate a Consiliului Local care administrează spaţiile verzi din Piteşti, arată că o mare problemă ar reprezenta-o în acest moment nu doar păsările şi animalele care fac mizerie pe domeniul public, ci şi lipsa de civilizaţie a unor cetăţeni, nu puțini.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Se ridică problema lipsei de educaţie a cetăţenilor care hrănind zilnic porumbeii aruncă pe jos tot felul de resturi de mâncare (pungi, hârtii) şi, în plus, transformă preluzele verzi în locuri de joacă pentru copii. De asemenea, unii oameni îşi plimbă animalele de companie în zona centrală şi uită să strângă excrementele acestora. De altfel, problema cetăţenilor needucaţi este una generală pentru toate parcurile de pe raza municipiului Piteşti.”, se arată în raport.

În Piteşti există 11 parcuri şi o Grădină Publică, însumând 58, 31 de hectare.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3