930 x122 grota rece

Constanţa

OASPEȚI ÎN MIOVENI (GALERIE FOTO)

În perioada 1-8 august 2016, oraşul Mioveni a fost gazda unui număr de 15 elevi din clasele V-VIII din comuna Cumpăna din judeţul Constanţa. Vizita a avut loc în cadrul unui schimb de experienţă derulat în baza unui parteneriat încheiat între cele două localităţi.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În cele 7 zile în care s-a desfăşurat tabăra de vară, elevii au avut ocazia să viziteze în Mioveni Centrul Cultural, Catedrala Ortodoxă „Sf. Apostoli Petru şi Pavel”, Bazinul de Înot, Muzeul Etnografic “C.I Năstase”, în Pitești Muzeul Judeţean Argeş-Planetariu, Muzeul Goleşti şi Şcoala de Olărit din Coşeşti.

Ulterior, la schimb, echipa de oină a CS Dacia Mioveni (vicecampioană a României) va merge în judeţul Constanţa (în perioada 22-28 august).

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Parteneriatul are ca scop răsplătirea elevilor cu rezultate deosebite la învăţătură și organizarea în comun de diverse activităţi sportive şi culturale.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90