New Profesional Consult 930 x 122

mioveni

OASPEȚI STRĂINI, VIZITĂ ÎN MIOVENI

Oaspeți străini, vizită în Mioveni. Ca şi în anii trecuți, de Zilele Mioveniului locuitorii oraşului constructorilor de automobile vor avea oaspeţi de peste hotare.

Citiți și: CA ÎN RĂZBOI. BĂTĂLIE ISTORICĂ, RECONSTITUITĂ ÎN MIOVENI

Este vorba de delegații din Istra (Rusia), Salamina (Grecia), Petrich (Bulgaria), Scoreni şi Măgdăceşti (Republica Moldova), Boljevac (Serbia), Grand Saconnex (Elveția) și Italia (Gazzo), reprezentanţi ai localităților înfrăţite cu Mioveniul.

Invitații, care vor rămâne în Mioveni până pe 2 iulie, vor participa la evenimentele din programul dedicat acestor zile. Pentru ca vizita să le fie și mai plăcută, oaspeții străini vor vizita oraşul, dar şi zonele învecinate, recunoscute ca zone de atracţie turistică.

Citiți și: CONCERT ÎN AER LIBER DE ZILELE ORAȘULUI MIOVENI

Amintim că în perioada 29 iunie-1 iulie 2018 se vor desfășura Zilele Orașului Mioveni. Evenimentul va marca 533 de ani de la prima atestare documentară a localităţii. Amănunte despre concertele care vor fi organizate cu acest prilej, AICI.

Posada 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066