New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

PITEȘTENII VOR AFLA ÎN CURÂND RĂSPUNSUL: AUTOBUZE DIN TURCIA SAU DIN POLONIA?

După cum v-am informat la timpul respectiv, Publitrans Piteşti a semnat un contract de aproape 13.000.000 de euro cu Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare în vederea cumpărării de autobuze noi.

Citiți și: Surpriza de la marginea Piteștiului

Iată că recent au fost deschise şi ofertele firmelor interesate să livreze autobuzele, respectiv Karsan Automotive din Turcia şi Solaris din Polonia. Potrivit primarului Tudor Pendiuc, ofertele sunt în evaluare, iar în perioada următoare va fi anunţat şi câştigătorul licitaţiei. Acesta va trebui ca până în iunie anul viitor să livreze 70 de autobuze noi către operatorul de transport din municipiul Piteşti. Evaluarea ofertelor se face sub supravegherea BERD.

Achiziţionarea de noi autobuze este necesară în contextul în care contractul de asociere cu firmele private CNCD şi Girexim (care au autobuze proprii) pentru asigurarea transportului în comun în Piteşti nu mai poate fi prelungit, conform legii. Pe cale de consecință, Publitrans, societate subordonată Consiliului Local, a trebuit să găsească soluţii de finanţare pentru dotarea suplimentară a parcului auto propriu. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Ce se întâmplă cu cele mai vechi autobuze Publitrans

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90