EcoMoto 930×122

consilier local

OFICIAL: AVEREA LUI DĂNUȚ DINU

Oficial: Averea lui Dănuț Dinu. Consilierul local independent din Pitești Dănuț Dinu și-a depus o nouă declarație de avere. Potrivit documentului, Dănuț Dinu deține următoarele apartamente și case de locuit (click pe imagine pentru mărire):

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Dinu are două autoturisme marca BMW, un X5 cumpărat în anul 2001 și un S5 achiziționat în 2005.

Împreună cu soția sa, Dănuț Dinu a deschis în 2017 un depozit bancar la Piraeus Bank România, în valoare de 60.000 de lei.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

În declarația lui de avere, consilierul local are trecut la categoria ”Datorii” următoarele (click pe imagine pentru mărire):

Soția lui Dănuț Dinu, Lavinia Victoria Dinu, angajată pe postul de consilier în Serviciul de Contabilitate al aparatului de specialitate al primarului Piteștiului, are un venit anual încasat de 43.000 de lei (click pe imagini pentru mărire):

De la M.A.I, Dănuț Dinu, fost polițist, încasează anual o pensie de 61.212 lei. De asemenea, este președintele asociației de proprietari ”Gospodarul”, de unde anual primește 3.600 de lei. Indemnizația sa de consilier local este, pentru un an întreg, de 12.000 de lei.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3