SMART KIDS 930X122

danut dinu

SOȚIA LUI DĂNUȚ DINU, ANGAJATĂ LA PRIMĂRIE

Soția lui Dănuț Dinu, angajată la Primărie. Lavinia Victoria Dinu, soția consilierului local independent Dănuț Dinu, se angajează la Primăria Pitești.

Citiți și: „Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

Mai exact, Lavinia Victoria Dinu va ocupa pe perioadă nedeterminată postul de consilier clasa I gradul profesional superior în Serviciul de Contabilitate al aparatului de specialitate al primarului Piteștiului.

Potrivit datelor oficiale de la Primărie, soția consilierului local piteștean Dănuț Dinu a câștigat concursul organizat pe 15 ianuarie 2018 pentru ocuparea acestui post, care era vacant.

Citiți și: Fost polițist, despre agentul care s-a împușcat în cap din cauza unei femei: Sunt siderat!

Au existat patru candidați, conform sursei citate. Unul nu s-a prezentat, iar un altul nu a obținut la proba scrisă punctajul care să îi permită să susțină mai departe proba interviului.

Prin urmare, în cursa finală au rămas doar doi candidați: Lavinia Victoria Dinu și Ionela Lăcrămioara Miu. Soția consilierului local Dănuț Dinu a primit din partea comisiei de concurs un total de 183,83 de puncte, contracandidata acesteia obținând 144,66 de puncte.

Cum contestații nu au existat, soția consilierului independent Dănuț Dinu a câștigat postul și intră în echipa primarului PSD Cornel Ionică.

Amintim că soțul Laviniei Victoria Dinu, fostul polițist Dănuț Dinu, a avut de-a lungul timpului mesaje publice critice la adresa clasei politice și în special a PSD-ului. (Sursă foto: Facebook)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3