930X122 MAIA

danut dinu

Cutremur în PMP Argeș, conducere dizolvată. Dănuț Dinu: „Vreau să se facă dreptate, locul meu este în Consiliul Local!”

Cutremur în PMP Argeș! Printr-o hotărâre a Colegiului Național al Partidului Mișcarea Populară, s-a decis dizolvarea consiliului executiv județean al PMP Argeș. Șefii de la București au stabilit pentru mâine o întâlnire la Pitești. Va fi o ședință în care se dorește găsirea unei noi formule pentru partid.

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Vezi Hotărârea (FOTO)

 

 

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

 

Interesant este că la această întâlnire sunt chemați și foști membri ai partidului, excluși în „era” Bulf. Unul dintre aceștia este Dănuț Dinu, consilier local suspendat. Vă reamintim, Dănuț Dinu a fost ales consilier local în 2020, din partea PMP. Ulterior, a fost exclus din partid la inițiativa președintelui organizației județene de la acea dată, Cătălin Bulf.

 

 

Dănuț Dinu: „Dumnezeu nu doarme!”

Decizia vine de la București. Vreau să se facă dreptate, să mă reîntorc în Consiliul Local. Piteștenii au nevoie de mine, mă întreabă și solicită sprijin în rezolvarea unor probleme, iar eu nu pot să fac nimic pentru ei. Vreau să fie anulate deciziile luate de fosta conducere în mod abuziv, ilegal și mișelește, prin care am fost exclus din partid și apoi suspendat din CL, pentru ca locul meu să fie ocupat de o persoană care nu reprezintă și nu înseamnă nimic pentru cetățeni!„, ne-a declarat Dănuț Dinu.

Precizăm că înainte de Hotărârea dizolvării conducerii județene, președinte al PMP Argeș era Eduard Dima.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

2 comentarii

  • Gigel spune:

    😁😁😁Ce față vor face javrele alea xare l-au dat afară dacă le vine sef!!! 😁😁😁Baiiiii! Voi sunteti nimeni in fața dlui Dinu. E trei clase peste voi dobitocilor!

  • V. D. Toth spune:

    Dl Dinu se umflă singur, ca broscoiul din fabulă.
    Să nu pocnească, Doamne ferește!
    P.S. Cu vaccinarea cum mai stă?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90