Kaia 930 x 120

adrian bughiu

RÂDE CIOB DE OALĂ SPARTĂ. CONSILIERUL DĂNUȚ DINU, VORBE MULTE, FAPTE PUȚINE PENTRU PITEȘTENI

„Emil Angheloiu trebuie cercetat disciplinar. În cazul în care va fi găsit vinovat, va trebui aspru sancționat. Atitudinea asta zeflemitoare, nu face altceva decât să atragă furia și disprețul oamenilor. Indiferent de rezultatul anchetei, pentru orice om de bună-credință este clar ce s-a întâmplat. Nu poți nega evidența.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Iar Bughiu… Ce să îi ceri la pregătirea lui??? E depășit la propriu și la figurat de înălțimea scaunului pe care îl ocupă. Situația cu examinările trenează de ani de zile și nimeni nu face nimic, încurajând apariția în zonă a unei industrii a „rezolvărilor” provocată de neprogramarea în termene legale a celor ce trebuie să susțină probe teoretice sau practice.

Amândoi ar trebui sa plece imediat”, este reacția consilierului municipal Dănuț Dinu la articolul în care am prezentat poziția subprefectului Adrian Bughiu cu privire la scandalul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (S.P.C.R.P.C.I.V.) Argeș. Comisarul-șef Emil Angheloiu a râs de oamenii care așteaptă în fața instituției, susținând într-un grup intern de WhatsApp că „au venit să pupe moaștele…

Citiți și: Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

Vă amintim că Bughiu a declarat, printre altele, că „dacă consideră că informații nefericite pot ieși în spațiul public și crea deservicii chiar și de imagine Serviciului, putem să mergem până la a cere desființarea respectivului grup de WhatsApp, de ce nu?”.

Dincolo de reacția sa din mediul online, altfel corectă, am vrut să aflăm cu ce s-a remarcat Dănuț Dinu, la rândul lui, în cei aproape 4 ani de mandat de consilier local. E foarte bine că îi critici pe alții, dar tu, ca ocupant al unei funcții publice, ce ai făcut pentru cetățeni?

„Păi le știți, nu ați urmărit activitatea mea? Am proiectul ăla, Evergreen (n.r. – un proiect ecologic – dacă solicită, piteștenii pot planta câte un copac într-o zonă precizată de autorități), care mi-a trecut cu majoritate, cu unanimitate… Am toate propunerile legate de San Siro, susțin tot timpul să se facă baza de la San Siro, sunt cu chestiunile legate de lățirea de jos, de la Târgul din Vale, și chiar de la Prefectură, cu chestiunea legată de Craiovei, de la coborârea și extinderea pe 3-4 benzi acolo, jos, la intersecție… Sunt multe, acum nu stau să mai…”, declară pentru ePitești Dănuț Dinu, întrebat de publicația noastră despre inițiativele sale din Consiliul Local Pitești.

Dinu a mai adăugat și că a vrut să se ofere pentru fiecare nou-născut din Pitești câte 1.000 de lei, dar „nici măcar n-a intrat (n.r. – proiectul pe ordinea de zi)”.

Pentru aproape 4 ani de mandat, reușitele lui sunt cam sărace. Sau, poate, Dănuț Dinu nu a putut să își amintească pe loc și cu exactitate multele și marile proiecte pe care le-ar fi propus în calitatea sa de consilier local.

În schimb, ne amintim noi că la doar câteva luni după ce a devenit consilier, și-a „tras” sens unic pe strada pe care locuiește. Și ne mai amintim că Lavina Dinu, soția fostului polițist, s-a angajat în aparatul de specialitate al primarului municipiului Pitești.

De menționat și că Dănuț Dinu votează fără să își asume ce a votat. „Dacă vor să facă, e treaba lor!”, declara Dinu pentru ePitești atunci când l-am întrebat de ce a votat pentru reabilitarea Pieței Primăriei, cu bani de la bugetul local, în condițiile în care piteștenii au alte priorități și, cel mai important, piața a mai fost reabilitată în urmă cu numai 12 ani. AICI, subiectul pe larg.

Dănuț Dinu are un minus și ca simplu cetățean: încală legea rutieră.

555×222 grota rece
Pizza Sapori Italia 570 90