NOR CURIER 930X122

danut dinu

Fost poliţist rutier timp de 23 de ani, despre schimbările de la VIVO Piteşti: „Cine a propus asta e varză! Va fi dezastru”

Fost poliţist rutier timp de 23 de ani, despre schimbările de la VIVO Piteşti: „Cine a propus asta e varză! Va fi dezastru”

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Dănuţ Dinu a comentat, în exclusivitate pentru ePiteşti, noile planuri de modificare a traficului auto. Recţia vine după ce am publicat propunerile care vor analizate în Comisia de Circulaţie din Piteşti. Una dintre acestea vizează schimbări majore în proximitatea / perimetrul VIVO! Piteşti.

 

Citiți și: Pitești. Descoperire revoltătoare, în râu, lângă Vivo! Mall

 

Dănuţ Dinu, omul care chiar se pricepe la circulaţie, a fost lăsat pe dinafară la momentul constituirii Comisiei de Circulaţie. Fostul poliţist ne-a explicat de ce modificările propuse sunt absurde şi o decizie în favoarea acestora ar fi „negândită” şi o „bătaie de joc” la adresa şoferilor.

Înainte de toate, să spunem că dl. Dinu are 23 de ani de activitate la Poliţia Rutieră (practic, aşa s-a pensionat) şi master în Managementul traficului rutier și cercetarea accidentelor de circulație.

Dănuţ Dinu: „Din 33 de ani în uniformă, am stat 23 la circulaţie!”

 

 

Dănuţ Dinu, comentariu aplicat pe varianta propusă

 

 

„Cine a putut să vină cu o asemenea propunere? Nu e posibil! Acolo vin şi vehicul de mare tonaj, TIR-uri. Cum or să iasă de acolo?! (n.r. – vezi FOTO). Acum, vii de pe pod şi intri la Mall. E ok. Potrivit imaginii, întreb, cum ies vehiculele mari? E o ieşire în ac de păr, îngustă. Nici nu poate să facă manevra, nu e spaţiu suficient. E cea mai mare prostie, o nenorocire. În partea cealaltă, unde acum e ieşire, se vrea a fi intrare. Şi acolo trebuie lăţit drumul. Iar nu prea cred că o să fie loc, iar rămâne la mica înţelegere cu şoferii care vin dinspre oraş, e o tâmpenie totală, se blochează traficul. Iar acolo unde se vrea viraj la dreapta spre Ştefăneşti, iarăşi e greu pentru un TIR”, ne-a transmis Dănuţ Dinu.

 

 

Dănuţ Dinu: Pe mine nu m-au primit în Comisie, au votat nişte oameni fără carnet de conducere! S-au ales între ei, PNL-işti şi USR-işti. Sper să aibă discernământ şi să nu voteze aşa ceva. Sper ca Poliţia să nu fie de acord. Cine a făcut propunerea e varză! Nu ştiu cine e persoana şi nici nu mă interesează, însă, dacă se aprobă aşa ceva, vor fi mari probleme. Nu mari, imense. Va atrage nu furie, ci un dezastru. Va fi o zonă de conflict major.

Ca să concluzionăm, bine că nu l-au primit pe Dănuţ Dinu în Comisie, că acum putem vedea ce „emanaţii” ies la suprafaţă.

„Sunt unii din Comisie care nu au nici permis de conducere, dar au votat în ciudă”, a conchis Dănuţ Dinu.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3