New Profesional Consult 930 x 122

danut dinu

Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

Se cere demisia șefului de la Poliția Locală Pitești! „- Da, mă interesează funcția!”

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Cred că toată suflarea piteșteană a auzit de speța primar Mioveni – șef Poliție Locală Pitești. Mă și mir că până la această oră, cel din urmă nu a părasit funcția.

Credibilitatea Poliției Locale Pitești era și-așa șifonată, însă acum e zero atât timp cât acest domn rămâne la conducere.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Nu comentez o anchetă penală, justiția va stabili ce și cum, dar dumnealui nu mai reprezintă un factor de încredere pentru cetățenii Piteștiului și nici pentru subordonați.

În ședința extraordinară de joi  a Consiliului Local Pitești îi voi cere demisia dacă acest lucru nu se întâmplă până atunci”, este mesajul pus astăzi pe pagina sa de socializare de fostul polițist Dănuț Dinu, actualmente consilier municipal.

Dănuț Dinu vrea să fie șef la Poliția Locală!

ePitești a luat legătura cu Dănuț Dinu și l-a întrebat dacă îl interesează postul de director al Poliției Locale.

Răspunsul lui Dinu a fost clar și, totodată, surprinzător de sincer.

„Da! Cel puțin până se va organiza un concurs. Mă voi asigura că va fi unul corect și aș încerca să refac atât cât se poate imaginea acestei instituții”, ne-a spus Dinu.

Acesta a și detaliat afirmația sa.

Pe termen lung până la urmă nu mi-aș dori, că sunt sătul de ordine… Dar mă doare sufletul să văd cât de jos a ajuns imaginea acestei instituții. Unii zic că ar trebui desființată. Eu nu cred asta.

Cred că și-a pierdut busola și e nevoie de o mână forte și credibilă pentru a o pune pe un făgaș normal. Nu e ușor să fii polițist în ziua de azi. (…)

E clar că cine greșește trebuie să plătească. Îmi doresc ca Poliția Locală Pitești să ridice capul pe baza activității instituției, să câștige respectul cetățenilor.

„Știu ce am de făcut!”

Sunt multe de făcut. Știu ce am de făcut și știu ce vor oamenii să facă polițiștii locali. Cred că și acolo sunt oameni buni, dar le lipsesc îndrumarea și, de ce să nu o zic, curajul…

Vom vedea ce se va întâmpla și dacă domnul Gentea va considera că pot asigura tranziția în această instituție.

Până una alta, consider un act de onoare și normalitate demisia domnului Nicolae, care trebuie să înțeleagă că delimitarea instituției de scandal este esențială”, a declarat, în exclusivitate pentru ePitești, Dănuț Dinu.

Dănuț Dinu este fost polițist rutier și, o vreme, a fost și purtător de cuvânt al Poliției Argeș.

Tot aici a lucrat și Nicolae Valerică, înainte de a fi director la Poliția Locală Pitești, ocupând o funcție în instituția subordonată Ministerului Afacerilor Interne. Informații, AICI.

Trebuie precizat faptul că, potrivit Regulamentului de Organizare și Funcționare a Poliției Locale Pitești, instituția își îndeplinește atribuțiile „în mod nemijlocit sub autoritatea și controlul primarului municipiului Pitești”.

Anterior, Poliția Locală se subordona Consiliului Local Pitești. Informații, AICI.

În ceea ce privește scandalul care a dus la arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Ion Georgescu, amintim că acesta a pornit de la un denunț făcut de directorul Poliției Locale Pitești.

Acesta din urmă i-ar fi dat 10.000 de euro edilului din Mioveni pentru a interveni la angajarea fiicei sale pe un post la Spitalul Orășenesc.

Astăzi, Prefectura Argeș a anunțat că Georgescu a fost suspendat din funcție

Pe marginea subiectului puteți citi informații suplimentare în materialele de mai jos:

Breaking NEWS! Decizie bulversantă pentru unul dintre cei mai puternici edili din Argeș! 

Exclusiv. La Primăria Mioveni „e o atmosferă normală”. Cine preia deocamdată atribuțiile de primar

AICI – Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost reținut 24 de ore!

AICI – PSD se dezice de edilul de la Mioveni! L-au exclus!

și AICI – Ion Georgescu, la DNA: „Nu am luat, am dat!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Edy spune:

    Treabă e clară, Valerică a primi promisiuni de protecție dacă-l dă în gât pe Georgescu.

  • Eleonora spune:

    Poliția locală este în subordinea primarului! Cum e turcu’ și pistolu’! Haideți oameni buni să facem ceva să scăpăm de incompetenții ăștia! Te rogi de ei ca să ți asigure liniștea, până când?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90