EcoMoto 930×122

ciprian țurlea

Exclusiv. La Primăria Mioveni „e o atmosferă normală!” Cine preia deocamdată atribuțiile de primar

Exclusiv. La Primăria Mioveni „e o atmosferă normală!” Cine preia deocamdată atribuțiile de primar

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Viceprimarul Ciprian Țurlea (foto interior) este cel care preia atribuțiile de primar al orașului Mioveni, Ion Georgescu fiind reținut pentru 24 de ore de DNA. Detalii și imagini, AICI.

„Vă asigur că instituția orașului Mioveni, în speță Primăria orașului Mioveni, o să-și continue activitatea într-un mod normal.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Conform procedurii, eu preluez (n.r. preiau) toate … Conform dispoziției pe care o am dată de la începutul mandatului, în caz de lipsește domnul primar, eu am dispoziție pentru a prelua funcția dumnealui.

Exclusiv. La Primăria Mioveni „e o atmosferă normală!” Cine preia deocamdată atribuțiile de primar

În caz de domnul primar este în concediu medical, delegație, orice altceva, avem dispoziție dată pentru a merge mai departe.

Conform procedurii, Primăria orașului Mioveni merge înainte”, declară, în exclusivitate pentru ePitești viceprimarul Țurlea, acum având și atribuții de primar.

Întrebat care este atmosfera în Primărie, urmare a evenimentelor de noaptea trecută, Țurlea a adăugat: „Este o atmosferă normală la Primărie!”

Vă amintim că Ion Georgescu a fost reținut de DNA Pitești pentru 24 de ore.

În cazul în care nu i se prelungește măsura și nu va avea vreo interdicție de exercitare a funcțiilor publice, Georgescu poate reveni în funcția de primar.

Tot subiectul pe larg:

AICI – Primarul din Mioveni, Ion Georgescu, a fost reținut 24 de ore!

AICI – PSD se dezice de edilul de la Mioveni! L-au exclus!

și AICI – Ion Georgescu, la DNA: „Nu am luat, am dat!”

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

7 comentarii

  • Anonim spune:

    PSD cel mai corup partid ! PSD pentru cetățeni este partidul sărăciei durabile !

  • Dan spune:

    corupție totală la primăria Mioveni. De exemplu ce caută restaurantul Aroma pe domeniu public. Este cea mai mare hoție în tre primar și patronul restaurantului. Ar trebui demolat și băgat la pușcărie și patronul restaurantului ca să se învețe minte să nu mai dea șpăgi. Oarba după ei și cine face rele să se ducă la pușcărie dar să le confiște și averile.

  • Anonimul spune:

    Daca DNA cauta cu atenție in toata tara o sa vedem cu uimire că toti alesii neamului, indiferent de culoarea politică,sunt suspecti de cel puțin o abatere de la lege care i-au ajutat sa obtina foloase materiale necuvenite si sa faca averi nesimtit de mari ilegale…

  • Anonim spune:

    ar trebui verificata directoarea economică Sava Gheorghiță și firmele fiului ei care lucrează cu Primăria Mioveni.

  • Costache spune:

    De ce nimeni din Oraș,nu.i sare în apărare?Eu am locuit doar 3 luni acolo, și am fost foarte încântată de ceea ce am văzut și cât a luptat să realizeze acel Spital superb, pentru populația orășelului, cum se zbătea să aducă cadre medicale din orice colț al Țării, oferindu.le locuință ,cu o chirie modică,și multe alte facilități,doar pentru ca Spitalul să funcționeze mult mai bine decât altele din Țară.În viitor vroia să construiască chiar un Bloc ,doar pentru cadrele medicale,tot să susțină Spitalul,deoarece ff multe cadre fac naveta.Sunt un simplu cetățean ,corect,care am Analizat oarecum Orășelul și am admirat oamenii care ,parcă se cunoșteau toți între ei, Curățenia ,evenimentele plăcute din Orășel, Marșul Bisericii cu populația, acel Restaurant de care se vorbește ,personalul medical își comandă mâncare la un preț mai mic,față de fasfuduri.Nu contest că nu se fac și Abateri de la Regulă,dar din păcate așa se merge în Țara asta,profită mulți, dar când sunt deranjați unii, îî înghit ca un Leu pe la Spate, și se uită binele făcut.Păcat că nu este susținut ,păcat că se aruncă cu noroi în el, tot ce a realizat nu v.a întra cu ele în mormânt, ci vor rămâne locuitorilor.Păcat că trăim și nu evoluăm că oameni……

  • Clevetici spune:

    Costache,
    Va sa zica primarul ‘se zbatea sa aduca cadre medicale din orice colt al Tarii’, iar Valerica dadea shpaga de fraier!!!
    Daca ar fi stiut Valerica de locuintele pe care primarul le pregatea pentru medici…

    Locuitorii Mioveniului (care voteaza cu 72% un astfel de primar) isi merita soarta cand intra pe mana unui doctor care a dat 30.000 de euro spaga (si nu a fost prins!):
    – acel doctor se asteapta sa isi recupereze investitia si ghici de la cine are de gand sa o recupereze?

    I-auzi reteta succesului in alegeri intr-un oras caragialesc ca Mioveni-ul:
    – evenimente placute si gratuite cu artisti din Romania care nu ar putea vinde niciun bilet la concerte platite
    – niste mici si sarmale gratuite oferite cu ocazia zilei orasului
    – niste finantari pentru biserica (urmate de multumirile preotilor catre primar, in slujbele de duminica)
    – panselute, pavele etc.

  • Stiutor de treburi spune:

    Madam Costache,

    Sa te duci sa te tratezi la un doctor care a dat spaga 30.000 de euro pentru postul pe care il ocupa si sa ne spui si noua de la cine se asteapta respectivul sa isi recupereze paguba?

    Ti s-a intamplat vreodata ca doctorul X sa te trateze neglijent la spital de stat si sa te cheme la clinica lui privata? Poate te intrebi de ce face asa ceva…

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3