930X122 MAIA

arestare preventivă

Georgescu nu mai e primar la Mioveni! Acesta primește încă o lovitură după ce a fost arestat!

Georgescu nu mai e primar la Mioveni! Acesta primește încă o lovitură după ce a fost arestat!

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

În aceste momente, prefectul Radu Perianu susține declarații de presă la sediul Instituției Prefectului județului Argeș (sediul BNR Pitești).

Prefectul anunță chiar în aceste momente suspendarea din funcție a primarului orașului Mioveni, Ion Georgescu, ca urmare a măsurii de arestare preventivă pentru 30 de zile aplicată acestuia.

Citiți și: Decizie de ultim moment pentru edilul suspendat din Mioveni, Georgescu

Facem precizarea că suspendarea mandatului de primar al orașului Mioveni deținut de Ion Georgescu durează până la încetarea situației prevăzute din ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019, transmite prefectul.

Declarația integrală a prefectului de Argeș, Radu Perianu, poate fi vizualizată AICI:

Georgescu nu mai e primar la Mioveni! Acesta primește încă o lovitură după ce a fost arestat!

Reamintim că judecătorii Tribunalului Argeș au decis aseară arestarea preventivă pentru 30 de zile a edilului Ion Georgescu, acuzat de trafic de influență.

Mai multe detalii despre subiect puteți re (citi) în materialul publicat de ePitești, AICI.: – Breaking NEWS! Decizie bulversantă pentru unul dintre cei mai puternici edili din Argeș! 

Pentru o perioadă nedeterminată, atribuțiile de primar al orașului Mioveni au fost preluate de viceprimarul Ciprian Țurlea.

Amănunte, AICI.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3