NOR CURIER 930X122

alin călinescu

Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Când politica încurcă ițele: PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Așa cum v-am anunțat, astăzi, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alin Călinescu pentru funcția de primar, din partea PNL, pentru orașul Mioveni, au luat parte numeroși lideri ai partidului.

Subiectul, pe larg, AICI.

Citiți și: Managerul Centrului Cultural Mioveni atrage sponsorizări de zeci de mii de euro!

Printre cei care au urcat pe scena Centrului Cultural Mioveni pentru a transmite un mesaj cu prilejul evenimentului a fost și Ciprian Ciucu, piteștean la origini, în prezent primar al Sectorului 6 din București.

Domnul Ciucu are, potrivit informațiilor publice, o adevărată experiență administrativă. Așadar, nu-i poate contesta nimeni abilitățile în acest domeniu.

Domnul Ciucu, așa cum am spus – piteștean la origini, a afirmat în cadrul evenimentului că a vizitat de foarte multe ori orașul uzinei Dacia și că se simte „foarte bine la Mioveni, ca acasă, aici o să vin mereu cu mare plăcere”.

Așadar, nu este străin – asta dă de înțeles, de ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani în Mioveni. Am putea spune că un om care știe ce înseamnă administrația și care cunoaște orașul ar putea avea o părere obiectivă.

Declarațiile pe care le-a făcut însă astăzi sunt cel puțin… surprinzătoare. Și nu în sensul bun al cuvântului.

De ce să critici echipa managerială a unui oraș când se vede cu ochiul liber că Mioveniul chiar s-a dezvoltat considerabil?

Doar pentru că este de la alt partid?

Nici măcar faptul că în Mioveni s-a construit un spital de la ZERO nu l-a impresionat pe primarul de București! „Aici, na… se merită și câteva felicitări celor care au ridicat acest spital” – a spus Ciucu, evident, făcând referire la primarul suspendat Georgescu.

Mioveniul este mic, dar economic stă bine. Evident, este meritul oamenilor de aici și meritul Dacia.
Dar, comparativ… chiar dacă avem un spital – și aici, na, se merită și câteva felicitări celor care au ridicat acest spital – Dar dacă ne uităm la spațiul public nu se văd banii aceștia.

Nu se văd banii pentru că am fost în foarte multe orașe de dimensiuni similare care arată mai bine decât Mioveniul.

Am fost printre blocuri. Da? Înainte să vin aici, special am mai trecut o dată cu mașina și cred că se poate mai mult.

Pentru că astfel de orașe au niște avantaje competitive semnificative. Iar miza care este? Miza este ca Mioveniul să crească. Să se dezvolte!

Așa cum s-a dezvoltat industria auto din zonă, mai mult trebuie să se dezvolte și orașul și să fie mult mai similar cu ceea ce vedem în Brașov.”, a declarat Ciucu, printre altele.

PNL nu și-a dat seama că are candidat la Mioveni datorită PSD

Nu am cunoștință de lideri politici – PNL, PSD, USR sau orice alt partid, care să critice acolo unde nu este de criticat. Oricum ar fi politica, când un lucru este bun este bun și trebuie să recunoști.

În plus, candidatul pe care PNL îl are pentru Primăria Mioveni este – și o știe toată lumea – un produs marca Ion Georgescu.

Nu pot fi considerate simple coincidențe următoarele evenimente: transferul lui Alin Călinescu de la PSD la PNL, anunțul primarului suspendat că va veni „cu o soluție pentru stabilirea și protejarea orașului Mioveni” și, acum, candidatura managerului de la Centrul Cultural pentru Primărie.

Călinescu ba chiar a ținut să îi mulțumească public lui Ion Georgescu. „Sunt convins că este mândru de mine!” – a spus acesta pe scena instituției.

Iar dacă Alin Călinescu va câștiga funcția de primar, cel mai probabil acest lucru i se va datora mai mult lui Ion Georgescu (care sigur îl va susține, chiar dacă deocamdată nu a anunțat oficial), nu PNL-ului.

Și cineva trebuie să îi spună acest lucru și domnului Ciucu. Mai trebuie să îi spună și că partidul nu a avut un candidat atât de bun și l-a primit, în circumstanțele date, de la PSD.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90