930 x122 grota rece

ion georgescu

Breaking. „Voi reveni!” Mesaj de ultim moment al primarului suspendat, Georgescu!

Breaking. „Voi reveni!” Mesaj de ultim moment al primarului suspendat, Georgescu!

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

În urmă cu puțin timp, Ion Georgescu a anunțat pe pagina personală de Facebook că ”va reveni negreșit”, chiar dacă, momentan este suspendat din fotoliu de primar al orașului Mioveni.

„Voi reveni negreșit, în curând, cu soluția mea pentru stabilirea și protejarea viitorului orașului Mioveni!”, a fost declarația lui Georgescu.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

În mesajul video postat pe rețeaua de socializare, Ion Georgescu declară că s-a simțit dator cu explicații după toate cele întâmplate în ultimele 6 luni de zile.

„Nu pot fi nepăsător față de oraș”

Acesta a ținut să-i asigure pe locuitorii din Mioveni că interesul lui față de viitorul orașului a rămas neschimbat și să le mulțumească totodată pentru toată susținerea.

„După 24 de ani de muncă dedicată Mioveniului, respectul meu față de oraș și obligația mea morală față de viitorul lui rămân neschimbate.

De asemenea, am obligația față de dumneavoastră pentru cele 14 proiecte de dezvoltare care au o importanță majoră. Există riscul să nu mai fie implementate!

Mioveni nu este doar orașul pe care l-am servit cu drag, ci este acasă pentru mine și familia mea.

Nu pot fi nepăsător față de oraș, chiar dacă eu nu mai sunt la primărie actualmente fiind suspendat. Mandatul meu expiră în septembrie 2024.

Doresc să-mi exprim cea mai profundă recunoștință pentru onoarea pe care mi-ați acordat-o în ultimii 24 de ani ca viceprimar și primar al dumneavoastră și tuturor colegilor de partid, salariaților primăriei și consiliului local”.

„Am rămas întotdeauna loial, însă conducerea partidului m-a exclus”

De asemenea, Georgescu a ținut să-și exprime și dezamăgirea față de partidul căruia i-a fost loial timp de 27 de ani.

„Timp de 27 de ani mi-am dedicat viața unui singur partid politic – PSD. Am rămas întotdeauna loial. Conducerea partidului însă m-a exclus în doar 30 de minute. 

Activitatea mea în cei 27 de ani cred că nu a contat. Așa e în viață. Nu primești mereu ceea ce dai.”

Breaking. „Voi reveni!” Mesaj de ultim moment al primarului suspendat, Georgescu!

555×222 grota rece

Comentarii

5 comentarii

  • Cetatean spune:

    Foarte bine ! Cu sănătate de la Dumnezeu și cu sprijinul cetățenilor onesti care vad realizările de excepție din oras, lucrurile se vor aseza într-un parcurs normal.
    Succes !

  • Tudor spune:

    Mult succes in tot ceea ce întreprindeți domnule Georgescu!!..

  • Dravale spune:

    Vai,vai,vai! Nu ne lăsa singuri tovarășe Polonic!Vă mulțumim din inimă că după atâția ani petrecuți sub înțeleapta dvs oblăduire Mioveni-ul este și azi la nivel de oraș proletar:nu cinematograf,nu teatru(chiar și unul mic,de revistă),nu transport local,terenuri cu gazon sub 3 lacăte,o stradă pompos denumită ”bulevard” plină de mașini și camioane,nu piste de biciclete adevărate,trotuare ocupate cu butiq-uri ”dedicate”,etc,etc.Lasă-ne măi dragă!

  • Alt cetatean spune:

    Dupa 100 de ani de puscarie, poti reveni.

  • Cetatean spune:

    Pentru Mioveni si pentru copiii noștri era absolut necesar un bazin de înot, un centru cultural (care oferă cursuri gratuite),o sala a sporturilor…Cinematograful nu era o prioritate in condițiile in care, in țara, sălile de cinema sunt goale….
    In ceea ce privește teatrul, din câte știu,nu am dus lipsa de spectacole -la Casa de cultura , cu distribuție de renume.Hai sa recunoaștem ca nu mai locuim in Dallas !(multi își aduc aminte ca așa era Mioveniul denumit …)

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90