930 x122 grota rece

dna

Breaking. Acum s-a anunțat! Ce s-a întâmplat cu fostul edil din Mioveni, Georgescu!

Breaking. Acum s-a anunțat! Ce s-a întâmplat cu fostul edil din Mioveni, Georgescu!

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Astăzi, Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, a ajuns din nou în fața judecătorilor de la Curtea de Apel.

Obiectul cauzei de această dată este verificarea măsurilor preventive.

Citiți și: ,,Am luat această decizie! Este calea cea mai bună!”

Iată decizia instanței:

,,Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul GEORGESCU ION, în prezent aflat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, împotriva încheierii nr. 150 din data de 20 octombrie 2023 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş

Secţia penală în dosarul nr. 5215/109/2023.

În baza art. 275 alin. 2 din Codul de procedură penală, obligă contestatorul-inculpat la plata sumei de 200 lei cheltuieli judiciare către stat.

În baza art. 275 alin. 6 Cod procedură penală, onorariul apărătorului desemnat din oficiu, în sumă de 340 lei, se avansează din fondurile Ministerului Justiţiei.

Breaking. Acum s-a anunțat! Ce s-a întâmplat cu fostul edil din Mioveni, Georgescu!

Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu astăzi, 26 octombrie 2023, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie.”

Ion Georgescu a fost săltat de DNA pe data de 4 octombrie a.c., fiind acuzat de trafic de influență.

Informații suplimentare, AICI. : – Ion Georgescu, la DNA: – ,,Nu am luat, am dat!” 

Acesta ar fi cerut 30.000 de euro pentru angajarea în Spitalul Mioveni a fiicei lui Nicolae Valerică, șef al Poliției Locale Pitești, același om care l-ar fi denunțat pe fostul edil.

Amănunte, în materialul publicației ePitești, AICI: – Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Cine l-a ,,turnat” pe edilul din Mioveni, la DNA – 

Reamintim că pe data de 20 0ctombrie, Ion Georgescu a cerut înlocuirea măsurii arestului preventiv, cu o măsură mai blândă.

Instanța Tribunalului Argeș a decis atunci că ,,respinge ca nefondată cererea inculpatului Georgescu Ion”.

Detalii, AICI: – Lovitură peste lovitură pentru fostul edil Georgescu! Acum s-a anunțat! – 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Balaban Gheorghr spune:

    Toți acești indivizi,corupți și incompetenți,să fie judecați în regim de urgenta și să li se aplice pedepse maxime,altfel,totul e în zadar.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3