930×122 CAPRA 5

dna

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Cine l-a ,,turnat” pe edilul din Mioveni la DNA

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Cine l-a ,,turnat” pe edilul din Mioveni la DNA

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Persoana care l-ar fi denunțat pe primarul Ion Georgescu ar fi șeful Poliției Locale Pitești, Nicolae Valerică, prieten cu edilul de 30 de ani, potrivit HotNews.ro.

Nicolae Valerică, șeful Poliției Locale Pitești

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Acesta ar susține că edilul din Mioveni i-ar fi cerut suma de 30.000 de euro, din care ar fi primit 10.000 de euro, pentru a-i angaja fiica la spitalul din oraș.

Așadar, conform sursei citate, Nicolae Valerică ar fi intervenit pe lângă Ion Georgescu pentru a-l ajuta să îi angajeze fiica, medic, la spitalul din Mioveni, iar edilul i-ar fi cerut 30.000 de euro, din care ar fi primit 10.000.

Avocata edilului, Ingrid Alexandrescu, declara aseară că cei 10.000 de euro ar fi de fapt un împrumut luat de primar de la cel care i-ar fi prieten de 30 de ani.

Detalii, în materialul realizat de ePitești, AICI: – Cine este denunțătorul edilului din Mioveni! Avocat: ,,Se cunosc de 30 de ani, sunt prieteni de încredere!”

Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Cine l-a ,,turnat” pe edilul din Mioveni la DNA

Reamintim că primarul din Mioveni a fost prins în flagrant în timp ce îi restituia denunțătorului său cei 10.000 de euro primiți.

Întrebat aseară, când a fost dus la audieri DNA Pitești, de ce este acuzat, primarul Ion Georgescu a răspuns: „Nu am luat, am dat”, fără a oferi alte explicații.

Amănunte, AICI.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Edu spune:

    Frate, frate dar branza-i pe bani. Dar nea Valerica de ce nu e anchetat pentru dare de mită? și de unde avea 30.000€ de dat așa moka la primar?

  • Eleonora spune:

    Nu că l-a turnat, titlul este eronat! A dat șpagă și nu s-au înțeles la preț! Posturile din spitale nu se ocupă prin concurs? Șeful poliției locale trebuia să știe asta, că doar a fost și polițist de-adevăratele până să fie pus în fruntea șleahtei de neputincioși și indiferenți care se intitulează poliția locală Pitești! Dar vine un rând pentru fiecare!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90