Kaia 930 x 120

curtea de apel pitesti

„Așa e în viață” | Ion Georgescu se întoarce la Primăria Mioveni

Georgescu se întorce la Primăria Mioveni și dă primul mesaj: „Așa e în viață…”

Citiți și: Penitenciarul-Spital Mioveni angajează!

După o perioadă de incertitudine și suspendare din funcție, primarul Ion Georgescu a revenit la conducerea Primăriei Mioveni.

Această revenire a fost anunțată oficial printr-un mesaj emoționant adresat cetățenilor orașului.

Citiți și: Poliția a intervenit! Tineri luați prin surprindere!

„Dragi cetățeni ai Mioveniului, mă bucur enorm că începând de azi pot să-mi fac din nou datoria față de dumneavoastră, datoria de primar pe care mi-ați încredințat-o prima dată acum 18 ani, când mi-ați dat voturile dumneavoastră, datoria de a fi primar și de a munci zilnic pentru acest oraș.

Așa e în viață… spuneam într-un mesaj anterior.

Iată că în viață se face, nu de puține ori, și dreptate.

Cred în continuare în independența Justiției și în faptul că va face lumină.

Dar până atunci, eu, primarul Ion Georgescu, am o mulțime de lucruri de făcut într-un oraș care în ultimele luni a suferit din cauza lipsei unui lider și a unei strategii”, a declarat primarul Ion Georgescu.

Decizia de a-l repune în funcție pe primar a fost luată ieri de Curtea de Apel, instanța superioară, care a făcut publică hotărârea sa.

„Așa e în viață” | Ion Georgescu se întoarce la Primăria Mioveni.

Iată decizia instanței:

„În baza art.425 ind.1 alin.7 pct.2 lit.a Cod procedură penală, raportat la art.206 Cod procedură penală, admite contestaţia formulată de contestatorul-inculpat, Georgescu Ion, împotriva încheierii din data de 15 mai 2024 pronunţată de Tribunalul Argeș Secţia penală, în dosarul nr.6181/109/2023/a7. Desfiinţează în parte încheierea contestată şi, rejudecând, în baza art.215 alin.9 C.pr.pen., rap. la art.215 alin.8 C.pr.pen. încetează obligaţia impusă acestuia, prin Încheierea din 03.04.2024, pronunţată de Tribunalul Argeş în dosarul nr.6181/109/2023/a5, definitivă prin Decizia penală nr.47 din 09.04.2024 a Curţii de Apel Piteşti, de a nu exercita funcţia de primar al Oraşului Mioveni, jud. Argeş.

Menţine celelalte dispoziţii ale încheierii contestate. În baza art.275 alin.3 Cod de procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia.

Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 23 mai 2024, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei, potrivit art.405 alin.1 teza a II-a şi alin.2 teza a II-a C.pr.pen.”

Cu această decizie, Ion Georgescu își reia activitatea de primar al orașului Mioveni, promițând să recupereze timpul pierdut și să implementeze strategii benefice pentru oamenii din oraș.

Toate detaliile, AICI Oficial. Ion Georgescu revine la primărie

Kaia 555×222
New Profesional Consult 570×90