pizzeria sapori  930 122

edil

Edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu, primul mesaj după eliberare

Mesaj de ultim moment al primarului suspendat din Mioveni, Ion Georgescu

Citiți și: „Așa e în viață” | Ion Georgescu se întoarce la Primăria Mioveni

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, a transmis un mesaj de ultim moment cu ocazia Anului Nou, exprimând speranță și încredere.

În ciuda provocărilor întâmpinate în cursul anului, Georgescu alege să privească spre viitor cu optimism și recunoștință.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

„Cu speranță și încredere, las în urmă tot ce a fost urât și trist în acest an,” a scris Georgescu pe Facebook, reflectând la perioadele dificile prin care a trecut.

Mesajul său evidențiază o dorință de a merge înainte și de a se concentra pe aspectele pozitive.

Primarul suspendat a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în timpurile grele, subliniind importanța sprijinului emoțional și a credinței neclintite a susținătorilor săi.

Pitești. Un copac cu…foc, lângă JAM!

„Vă mulțumesc tuturor celor care, ați fost lângă mine cu sufletul și inima, tuturor celor care ați crezut și continuați să credeți,” a adăugat el.

Mesajul său de Anul Nou nu este doar unul de recunoștință, ci și unul de speranță și binecuvântare pentru viitor. Georgescu și-a exprimat dorința ca fiecare persoană să experimenteze bunătate și înțelepciune în anul care urmează.

„Vă doresc să aveți parte de bunătate și înțelepciune! Un An Nou fericit!” a încheiat primarul suspendat, trimițând astfel un gând pozitiv către comunitatea pe care a servit-o.

Prin acest mesaj, Ion Georgescu demonstrează o atitudine pozitivă și rezilientă, privind spre viitor cu speranță și optimism.

Mesaj de ultim moment al primarului suspendat din Mioveni, Ion Georgescu

Kaia 555×222
eurial 570×90