NOR CURIER 930X122

edil

Edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu, primul mesaj după eliberare

Mesaj de ultim moment al primarului suspendat din Mioveni, Ion Georgescu

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Ion Georgescu, primarul suspendat al orașului Mioveni, a transmis un mesaj de ultim moment cu ocazia Anului Nou, exprimând speranță și încredere.

În ciuda provocărilor întâmpinate în cursul anului, Georgescu alege să privească spre viitor cu optimism și recunoștință.

Citiți și: Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

„Cu speranță și încredere, las în urmă tot ce a fost urât și trist în acest an,” a scris Georgescu pe Facebook, reflectând la perioadele dificile prin care a trecut.

Mesajul său evidențiază o dorință de a merge înainte și de a se concentra pe aspectele pozitive.

Primarul suspendat a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în timpurile grele, subliniind importanța sprijinului emoțional și a credinței neclintite a susținătorilor săi.

Pitești. Un copac cu…foc, lângă JAM!

„Vă mulțumesc tuturor celor care, ați fost lângă mine cu sufletul și inima, tuturor celor care ați crezut și continuați să credeți,” a adăugat el.

Mesajul său de Anul Nou nu este doar unul de recunoștință, ci și unul de speranță și binecuvântare pentru viitor. Georgescu și-a exprimat dorința ca fiecare persoană să experimenteze bunătate și înțelepciune în anul care urmează.

„Vă doresc să aveți parte de bunătate și înțelepciune! Un An Nou fericit!” a încheiat primarul suspendat, trimițând astfel un gând pozitiv către comunitatea pe care a servit-o.

Prin acest mesaj, Ion Georgescu demonstrează o atitudine pozitivă și rezilientă, privind spre viitor cu speranță și optimism.

Mesaj de ultim moment al primarului suspendat din Mioveni, Ion Georgescu

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

5 comentarii

  • Grecu spune:

    O vorbă veche spunea așa: Ferește-mă Doamne de prieteni că de dușmani mă feresc singur. Așa s-a întâmplat de-a lungul istoriei în Românica noastră (și asta ne-a umplut tot timpul-vorba lui Mircea Badea). Cine face bine, rău găsește. Am fost de multe ori în primărie cât ați fost dumneavoastră primar, am lucrat cu oamenii dumneavoastră, am fost chiar și la nunți cu familia. Păcat că s-a ajuns aici, din partea mea aveți tot respectul!!! Demnitate și Onoare!!!

  • Alex spune:

    Domnule Grecu, cum puteti vorbi de onoare cand sunt atatea probe impotriva lui. Va discreditati toti cei care il sustineti.

  • Petrică Elena spune:

    păcat că sa văzut adevăratul Georgescu așa tirziu .

  • Mioveni spune:

    Nu mai scapam de comunism, totul se face prin nepotisme, prin „atenții”, numai corect nu.

  • Clevetici spune:

    Sunt uimit cand citesc comentariile unora care au fost ‘ajutati’ in trecut de primarul Georgescu si ma gandesc cu groaza la ce a constat ‘ajutorul’ primit.
    Poate un post de bugetar prin ‘aranjarea’ unui concurs cerut de lege, poate o aprobare de constructie pe spatiu verde, poate cine stie ce matrapazlacuri mai poate mintea omeneasca sa conceapa si primarul sa execute.
    Ma gandesc cu aceeasi groaza la medicii cu care a fost dotat Spitalul Mioveni stiind acum din stenograme la ce scoruri s-a ajuns in industria shpagii si la metodele prin care medicii au de gand sa isi recupereze investitiile.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90