NOR CURIER 930X122

gavana

Pitești. Un copac cu…foc, lângă JAM!

Pitești. Un copac cu…foc, lângă JAM!

Citiți și: Carambol lângă Pitești. O fetiță de 6 ani, dusă la spital

SMURD Argeș a raportat o intervenție promptă în urma unei sesizări de incendiu în cartierul Găvana din municipiul Pitești, zona Jam.

Incidentul este mai puțin obișnuit: un copac ar fi luat foc, necesitând o reacție rapidă din partea echipelor de pompieri pentru a preveni răspândirea focului.

Citiți și: Impact și în Găvana! Accident cu 2 mașini

Benone Lazăr despre aventura în fotbal:„M-am speriat când l-au arestat!”

Echipajele de pompieri au sosit la fața locului imediat după primirea sesizării și au început operațiunile de stingere a incendiului.

Focul a fost localizat la un copac din zonă. Intervenția rapidă a pompierilor este esențială pentru a limita daunele și a asigura siguranța locuitorilor din apropiere.

SC FIRMA CONSTRUCȚII ȘI AMENAJĂRI SRL – anunț de presă finalizare proiect: ACHIZIȚIA DE ECHIPAMENTE ȘI SOFTWARE ÎN CADRUL SC FIRMA CONSTRUCȚII ȘI AMENAJĂRI SRL

Nu sunt raportate victime sau răniți în urma acestui incident, și eforturile echipelor de intervenție s-au concentrat pe controlul și lichidarea focului în cel mai scurt timp posibil.

Pericol uriaș în Pitești. Bărbat înjunghiat în Centru!

Cauza exactă a incendiului este încă necunoscută și va fi investigată de autoritățile competente.

Pitești. Un copac cu…foc, lângă JAM!

Aviz celor care vor să muncească în străinătate! ITM, sancțiuni record

Știrea este în actualizare.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ioana Pană spune:

    De ce a luat foc ? Aseară trebuia să veniți în cartierul Tudor Vladimirescu să vedeți cum tineri de peste 25 ani cu familii au aranjat sisteme de artificii pe tulpina unui copac iar în momentul declanșării sistemului de pocnitori – artificii aveai senzația că din copac țineau artificii . Nu vă întrebați de ce a luat foc un copac ! Tineri fără educație și cu comportament mizerabil au bubuit zi de zi și nimeni nu i a întrebat nimic ! Între Crăciun și Anul Nou a făcut proba la stâlpul de electricitate stradal ! Întreb unde este poliția ? De fapt ce sa întreb , un polițist local și a pierdut viața în clipa în care își făcea datoria !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90