Donaris 930 x 122

control judiciar

Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Veste bună pentru Ion Georgescu, primarul suspendat de la Mioveni.

Magistrații de la Curtea de Apel Pitești au decis astăzi menținerea măsurii de control judiciar pentru edilul suspendat.

Citiți și: Rău neașteptat pentru edilul suspendat al Mioveniului, Georgescu

Reamintim că Tribunalul Argeș a înlocuit pe 3 aprilie măsura arestului la domiciliu pentru Ion Georgescu, cu măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Detalii, AICI.

Primarul suspendat a primit acum și interdicția de a comunica direct sau indirect cu martorul Mondiru Iulian, pe lângă celelalte dispoziții prevăzute de instanță pe data de 3 aprilie se mențin.

Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Decizia este definitivă.

Iată ce a hotărât instanța:

,,În baza art. 425 ind. 1 alin. 7 pct. 2 lit. a din Codul de procedură penală raportat la art. 205 Cod procedură penală, admite contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti, împotriva încheierii din 3 aprilie 2024, pronunţată de Tribunalul Argeş, Secţia penală, în doarul nr. 6181/109/2023/a5, intimat – inculpat fiind Georgescu Ion Desfiinţează, în parte, încheierea atacată şi rejudecând: Impune inculpatului şi obligaţia să nu comunice direct sau indirect cu martorul Mondiru Iulian. Mentine celelalte dispoziţii ale incheierii. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat, aferente soluţionării contestaţiei, rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată astăzi, 09 aprilie 2024, la Curtea de Apel Piteşti – Secţia penală şi pentru cauze cu minori şi de familie, prin punerea soluţiei la dispoziţia inculpatului şi procurorului prin mijlocirea grefei instanţei.”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90