930X122 MAIA

cristian gentea

Gentea, reacție după ce consilierul Dinu a fost mușcat de câinele unui medic

Primarul Piteștiului, Cristian Gentea, a reacționat, în urmă cu puțin timp, pe Facebook, cu privire la incidentul din această seară, din Parcul Lunca Argeșul, unde consilierul local Dănuț Dinu a fost mușcat de un câine. Subiectul pe larg, AICI – Pitești: Șocant! Consilierul local Dinu, sfâșiat de un câine în Lunca Argeșului

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Pe această cale, edilul face apel la responsabilitate și grijă atât din partea proprietarilor de patrupezi, cât și din partea celorlalți cetățeni.

Regret incidentul din Parcul Lunca Argeșului, în care un cetățean a fost mușcat de un câine Brac german, o rasă neagresivă, de regulă!

Citiți și: Spectacol total! Eveniment de excepție la Pitești!
Astfel de situații nu trebuie să se mai repete!
Fac, deci, apel la responsabilitate și grijă – proprietari și cetățeni – așa încât să ne bucurăm și de plimbări în parcuri în siguranță, și de compania patrupedelor noastre!
Poliția Locală face frecvent acțiuni de informare privind obligațiile proprietarilor de câini, dar și al comportamentului uman în preajma animalelor de companie care pot reacționa instinctiv în anumite situații.”, a transmis Cristian Gentea.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

5 comentarii

  • Cristina Iordache spune:

    In zona tancodrom , strada Dumitru bratianu sunt fff mulți câini agresivi. Am sunat de nenumărate ori la ecarisaj, dl Zaharia tot invoca motive sa nu ridice de fapt animalele. Ar fi ideal sa faceți ceva. Multumesc

  • Plătitor de taxe spune:

    O activitate deosebita desfășurată de politia locala dar nu se vad rezultatele .Multe sesizări la adresa poliției locale, plăti regeste din bugetul local ,în slujba cetățeanului cu numele dar in rest lipsa de activitate.Cat timp ii veti mai tolera domnule primar ?

  • Anonim spune:

    Domnu Primar , oare de ce mai țineți poliția locală ? Oricum sunt ineficienți și doar încasează niște bani degeaba ! Sper să nu mai candidați nici dvs ! Sunteți 0 la administrație !👎🏻

  • Sorin spune:

    Multe fac politia locala care doarme permanent,si iubitul conducător ce realizari are

  • Stefan Florin spune:

    In zona str Ion Angelescu sunt deja 4 ciini maturi si au aparut inca 7 pui , am sunat de nenumarate ori , au venit de citeva ori cei de la ecarisaj dar …nu au reusit sa prinda nici in ciine, poate vine cineva care se pricepe , pina nu musca pe cineva sau Doamne fereste un copil

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3