NOR CURIER 930X122

danut dinu

Pitești: Episodul Dănuț Dinu se poate repeta oricând! Câini plimbați fără botniță în parc

Pitești: Pericol în Lunca Argeșului! Câini plimbați fără botniță

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

În ciuda faptului că prevederile legale și deciziile Consiliului Local al municipiului Pitești privind câinii cu stăpân sunt cât se poate de clare, sunt mulți piteșteni care le ignoră cu bună știință sau fără și fără să le pese că pot pune în pericol adulți și copii cu care se întâlnesc în locurile publice.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

Este și cazul unor piteșteni care și-au scos în această seară câinii la plimbare în Parcul Lunca Argeșului fără ca animalele să aibă botniță (cele din rase mai periculoase).

Și nu vorbim despre gingașii Bichoni, de exemplu, ci de câini cu talie mare și mușcătură pe măsură, precum ciobăneștii germani.

Oricând un astfel de câine poate sări la atac, iar consecințele pot fi dramatice.

Recent, în același parc a fost mușcat de un câine chiar un consilier local al municipiului Pitești, și anume fostul polițist Dănuț Dinu. Amănunte cât și subiectul pe larg, AICI

Conform unei hotărâri a Consiliului Local, absolut toți câinii care sunt scoși la plimbare în Pitești trebuie să fie ținuți în lesă. Legea prevede și că animalele din rasele considerate periculoase și mai agresive (Cane Corso, Mastif, Pitbull etc.) nici nu au ce căuta în afara locuinței proprietarului fără botniță, iar accesul în anunite locuri publice chiar le este interzis.

Așadar, din ultima întâmplare nimeni nu a învățat nimic. Câinii sunt fără botniță, stăpânii sunt iresponsabili, paza parcului sau Poliția Locală sunt „în aer”!

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Un cetatean spune:

    Ce politie locala? Ati vazut vreodata politisti locali patruland prin cartiere? Toti stau prin centru sau in masini, nu fac nimic. Nu inteleg de ce consumam bani de la buget ca sa intretinem parazitii astia, trebuia de mult desfiintata politia locala.

  • Cititor spune:

    Ciobanescul german NU face parte din clasa animalelor agresive. Cititi legea si vedeti Art.1 si Art. 2.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3