930×122 CUMPANA 5

danut dinu

Dănuț Dinu: „De mâine mă pot întoarce în Consiliul Local!”

Dănuț Dinu: „De mâine mă pot întoarce în Consiliul Local!”

Citiți și: Fost polițist, despre agentul care s-a împușcat în cap din cauza unei femei: Sunt siderat!

Tribunalul Argeș a dat astăzi un prim verdict, care nu este definitiv, în disputa dintre fostul consilier local Dănuț Dinu și PMP, partid din care a fost exclus. Astfel, Tribunalul Argeș a decis suspendarea Ordinului nr.125/2021 emis de prefect prin care se înceta mandatul de consilier local al municipiului Pitești. Admite cererea.

Dispune suspendarea executării Ordinului nr.125/2021 până la pronunţarea definitivă asupra fondului. Respinge cererea de intervenţie accesorie. Cu recurs în 5 zile de la comunicare. Executorie. Recursul se depune la Tribunalul Argeş. Pronunţată azi, 12 Aprilie 2021, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, complet specializat Contencios Administrativ şi Fiscal, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.”, se arată în încheierea de ședință.

Citiți și: Gentea, reacție după ce consilierul Dinu a fost mușcat de câinele unui medic

Asta înseamnă că de mâine mă pot întoarce în Consiliul Local, așa cum este și firesc. Că doar de aceea am fost votat. Eu am fost votat, nu numit. 3.800 de piteșteni au mers la vot pentru Dănuț Dinu!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3