danut dinu

Dănuț Dinu, plângere penală colonelului Lupescu de la Jandarmeria Argeș

După eliberarea din funcție a col. Gheorghe Lupescu, inspector-șef în cadrul Jandarmeriei Argeș, au fost lansate mai multe ipoteze privind motivele care au condus la demiterea sa (Șeful Jandarmeriei Argeș, eliberat din funcție DETALII – AICI).

Citiți și: Șeful Jandarmeriei Argeș, eliberat din funcție

Spunem ipoteze fiindcă Jandarmeria Argeș nu ne-a precizat oficial decât la ordinul cui a fost eliberat din funcție col. Lupescu, nu și ce a stat în spatele acestei decizii.

Spre exemplu, consilierul local Dănuț Dinu ne-a transmis că, strict referitor la cazul său, există o plângere formulată împotriva numitului Gheorge Lupescu, șef al IJJ Argeș la data de 30 martie a.c, la Parchetul Militar București.

Citiți și: Dănuț Dinu nu mai este consiler local. Acesta declară pentru ePitești: „Mi se pare un abuz total!”

FOSTUL ȘEF AL IJJ ARGEȘ, ACUZAȚIE DE ABUZ ÎN SERVICIU

Subsemnatul Dinu Dănuț, domiciliat în […], cu respect vă rog să efectuați cercetări împotriva numitului Lupescu Gheorghe, șeful IJJ Argeș, care la data de 17.12.2020 a emis către Filiala PMP Argeș adresa cu nr. ****** în totală lipsă de respect față de legile în vigoare și răspunzând în numele altei instituții.

Menționez că adresa semnată de acest domn (care semnează și „dr”???) m-a prejudiciat grav, a apărut în presa online și am devenit subiectul discuției alegătorilor, oameni care au avut și au încredere în mine.

Consider că ceea ce a făcut este un clar abuz în serviciu și menționarea numelui meu în adresă este și contrar prevederilor legale în vigoare.

 

Doresc ca acesta să fie tras la răspundere penală pentru fapta sa și să mă constitui parte civilă cu suma de 100.000 de lei, reprezentând despăgubiri morale în cauză„, se arată în documentul trimis de către Dănuț Dinu la redacția ePitești.

Contactat telefonic, Dănuț Dinu ne-a confirmat autenticitatea plângerii formulate, și ne-a precizat, referitor la adresa emisă către Filiala PMP Argeș, că a fost folosit în aceasta numele său, contrar prevederilor GDPR, precum și faptul că șeful IJJ Argeș ar fi vorbit în numele Poliției.

„CUM NU DOARME EL, DUMNEZEU”

„Plângerea e făcută la 30.03, anul acesta, probabil că acum a ajuns în malaxor. Nu știu dacă din cauza asta a fost eliberat din funcție, cred că sunt mai multe și cei de la Jandarmerie nu spun.

E o instituție care a devenit subordonată politic. Cred că are mai multe, probabil că s-au strâns și, strângându-se, a trebuit să se ia o măsură. Eu am fost purtător de cuvânt, cunosc legea privind persoanele pe dinafară, nu mi-am permis niciodată să dau (și nu-și permite nici Poliția, dă cu inițiale) nume.

Cum nu doarme El, Dumnezeu”, ne-a transmis telefonic Dănuț Dinu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441