930×122 POSADA 5

Arges

Dănuț Dinu nu mai este consiler local. Acesta declară pentru ePitești: „Mi se pare un abuz total!”

Dănuț Dinu nu mai este consiler local. Acesta declară pentru ePitești: ” Mi se pare un abuz total!”

Citiți și: Breaking news! Informare pentru toți navetiștii din județ

Prefectul a semnat ordinul de încetare a mandatului lui Dănuț Dinu. Totul se tranșează în instanță

Prefectul Emilia Mateescu a semnat astăzi ordinul prin care se dispune încetarea de drept a mandatului de consilier local al municipiului Pitești al lui Dănuț Dinu, conform legii aleșilor locali care prevede că aleșii locali își pierd mandatul dacă sunt excluși sau pleacă din partidul pe listele cărora au candidat.

Citiți și: Argeș. Ce s-a ales de băiatul de 20 de ani dispărut ieri

Ordinul poate fi însă atacat în instanță, ceea ce Dănuț Dinu a declarat pentru ePitesti.ro că va și face:

Mi se pare un abuz total. Eu am făcut acțiune în instanță. Am venit acum la Prefectură să încerc să vorbesc cu cineva de la Juridic, să îmi dea o comunicare oficială, căci nu mi-a comunicat nimic nimeni până acum. Voi ataca acest ordin în instanță. Totul se face pe lângă lege, dar noroc că mai există și justiție! Ilegalitățile au devenit o obișnuință pentru ei. Am cinci zile să contest ordinul prefectului. O să îl contest și ne luptăm în instanță pentru a suspenda acest ordin. Mergem înainte!”, ne-a declarat Dănuț Dinu.

Dănuț Dinu a fost ales consilier local anul trecut din partea PMP, dar, ulterior, a fost exclus din partid la inițiativa președintelui organizației județene, Cătălin Bulf.

Mai mult, după ce Judecătoria Pitești a validat mandatul de consilier al lui Dinu, Bulf a făcut apel în numele PMP Argeș pentru a bloca acest mandat. Lucrurile s-au tranșat pe 13 noiembrie, când Tribunalul Argeș i-a dat câștig de cauză lui Dănuț Dinu printr-o decizie definitivă.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Sanda M spune:

    Politistule invata sa vorbesti romaneste. Mergem inainte ! Cine mai militianule merge inainte ? Tu singur ca doar tu esti in cauza. Noi ce treaba avem in chestiunea asta ?

570 X 90 POSADA 3