Donaris 930 x 122

cristian gentea

Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Citiți și: Așa arată un liceu din Pitești! Investiție de milioane de lei

Comunicat de presă – PSD Argeș

Cinci consilieri municipali au intrat astăzi oficial în PSD Pitești.

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Este vorba despre Sorina-Marilena Coman și Dănuț Dinu, care se alătură echipei PSD Pitești împreună cu viceprimarul Gelu Tofan și consilierii Ana Stan și Tiberiu Irimia care au anunțat trecerea de săptămâna trecută.

PSD ajunge, astfel, la 13 membri în Consiliu Local, asigurând stabilitate și continuarea proiectelor de dezvoltare a municipiului.

Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

“Împreună am reușit să bifăm unele dintre cele mai mari investiții din istoria Piteștiului din ultimii 30 de ani.

Mă bucur din tot sufletul că reușim să întărim această echipă, că reușim să avem un Consiliu Local puternic, caracterizat de dorința de a munci, de coeziune și bune intenții!

Le doresc noilor colegi <<Bun Venit!>> și mulțumesc tuturor piteștenilor pentru încredere!”, a declarat primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Dan spune:

    În politică sunt numai oameni fără personalitate și fără scrupule. Nu mai avem lideri și oameni cu coloană vertebrală în țara asta. O să se aleagă praful de țara asta cu oamenii ăștia lipsiți de personalitate. Mulți oameni încă nu au înțeles ca viața nu se rezumă numai la bani și la interese financiare mai trebuie să fii și om.

  • Nicolae Oprea spune:

    Pana acum prin comportamentul din CL nu a fost tot in PSD?

  • Clevetici spune:

    i-auzi domnule ce plus valoare aduc niste tradatori:
    stabilitate politica

    Sunteti siguri ca raman in PSD pana la adanci batranete?
    Dar daca intr-o buna zi organizatia locala PSD nu ii mai pune pe liste la alegeri (caci asta s-a intamplat cu liberalii ajunsi la PSD acum)?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3