930 x122 grota rece

ana stan

Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia au trecut de la PNL la PSD

Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia un trecut de la PNL la PSD

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Viceprimarul Piteștiului, Gelu Tofan, și consilierii municipali Ana Stan și Tiberiu Irimia au trecut la PSD.

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

Au fost prezentați într-o conferință de presă.

„Lucrurile sunt simple. Știți foarte bine că în 2020 PSD a câștigat alegerile la Pitești. Dar n-am avut decât 8 locuri (n.r. în CL).

Din păcate am avut un an foarte greu. Cei care ar fi trebuit să înțeleagă că, după alegeri, punem toți osul la treabă și facem lucruri bune pentru Pitești au rămas în campanie.

Nu a fost deloc ușor! Norocul meu a fost că, printre consilierii PNL, am găsit și oameni serioși care au înțeles că eu nu am venit la primărie să mă îmbogățesc sau să îi îmbogățesc pe alții.

Ci ca să atragem cât mai multe fonduri. Să facem cât mai multe investiții în Pitești. Au venit și cu proiecte cu care am fost de acord și pe care le-am susținut. Legate de Pădurea Trivale și Spitalul Municipal.

Și-au și periclitat cariera politică. Azi am bucuria că au venit alături de noi și în partid și îi asigur că organizația PSD Pitești îi va primi foarte bine.”, a spus Cristian Gentea.

„Doctrina politică a unui partid nu schimbă cu nimic înfățișarea unui oraș. Dacă nu are un om implicat care să facă acest lucru. Iar acest om este Cristian Gentea, pe care îl invidiez.

Ne-a depășit și pe noi, liberalii, pe consilierii locali, foștii mei colegi, care nu au știut să facă lucruri și să se implice din punct de vedere liberal. A trebuit primarul Gentea să fie mai liberal decât ei. Și asta se vede în oraș.”, a afirmat Gelu Tofan.

„Am crezut de la început în primarul Cristian Gentea, i-am susținut de la începutul mandatului meu proiectele. Am putut să fac o comparație și este net în favoarea acestei echipe.

Nu simt că am trădat pe nimeni. Vechea echipă m-a trădat și cu trădătorii nu poți să stai la masă!”, a punctat și Ana Stan.

Transferuri oficiale: Ana Stan, Gelu Tofan și T. Irimia un trecut de la PNL la PSD

„Primarul Gentea a avut mereu ușa deschisă pentru  absolut toată lumea care a avut de discutat un proiect.

Este un pas făcut pentru dezvoltare, pentru continuarea proiectelor care sunt extraordinare.

Este o echipă de oameni serioși, care pune umărul real pentru un mai bine al nostru, al tuturor.”, a declarat și Tiberiu Irimia.

Primarul Cristian Gentea a mai spus în conferința de presă că cei trei se vor regăsi pe locuri eligibile pentru Consiliul Local, la alegeri.

În plus, referitor alte posibile transferuri, Gentea a precizat: „Fiți cu ochii pe Pitești săptămâna viitoare!”

De la PNL au mai plecat spre PSD și:

-Primarul de la Hârtiești, Ștefan Ion,

-Primarul de la Uda – Dumitru Drăgușin,

-Primarul de la Căldăraru, Buicea Alecu,

-Primarul din Brăduleț -Florin Iordache

-Viceprimarul din Poiana Lacului – Valerică Spirea.

Aceștia vor candida din partea PSD pentru funcția de primar în localitățile pe care le reprezintă.

Ion Mînzînă a declarat că: „Vor veni împreună cu echipele domniilor lor pentru că răspunderea deciziilor le aparține.

La nivelul localităților dânșii vor fi cei care vor stabili cu ce echipe vor să lucreze în localitățile pe care le reprezintă.”

Ana Stan, Gelu Tofan și Tiberiu Irimia, neînțelegeri pe față cu PNL

Precizăm că, de-a lungul timpului, tensiunile dintre Tofan, Ana Stan și Irimia și (acum, oficial) foștii colegi de partid au fost vizibile. Un exemplu: PNL. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan.

În Consiliul Local Pitești au existat numeroase discuții aprinse între Ana Stan, Tofan și Irimia și colegii din partea PNL.

Asta deși, în teorie, ar fi trebuit să fie o echipă.

Ba chiar Ana Stan și Gelu Tofan fuseseră excluși din partid. Detalii: Oficial. Ana Stan și Gelu Tofan, „exmatriculați” din PNL Argeș! 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bob spune:

    Rusine! Oameni fără convingeri, fără principii. Oportuniști!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90