Donaris 930 x 122

ana stan

PNL Pitești. După Tofan, Coteț a luat-o la ochi și pe Ana Stan

Joia cuțitelor lungi în PNL Pitești! Mihai Coteț i-a pus gând rău și Anei Stan!

Citiți și: Conferință de presă PNL Pitești

Așa cum v-am informat, PNL Pitești pregătește mazilirea viceprimarului liberal al Piteștiului, Gelu Tofan.

Acestuia i se impută că nu e activ politic, că aduce prejudicii imaginii partidului în luările sale publice de poziție, ba chiar că a fost „demascat” de articole publicate de  ePitești.ro ca fiind responsabil de haosul privind publicitatea stradală din Pitești.

Citiți și: Veste bună pentru o categorie de părinți!

În acest sens, Mihai Coteț, liderul PNL Pitești și cel care vrea să îi ia locul de viceprimar lui Gelu Tofan, a convocat pentru joi, 16 decembrie, la ora 18:00, o ședință a Biroului Politic în care se va propune sancționarea lui Tofan (unele voci susțin că se va cere excluderea sa din partid). Detalii, AICI – Pitești. Război pe față în PNL! Cauza: Adevărurile din articolele ePitești!

Ei bine, în aceeași ședință va fi cerută și sancționarea unui alt consilier local liberal al municipiului Pitești, notarul Ana Stan. Și acesteia i se aduc acuzații similare precum cele în cazul lui Gelu Tofan.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței figurează și un punct privind „dezbaterea oportunității aplicării unei sancțiuni doamnei Ana Stan, membru al PNL Pitești și consilier local, pentru fapte ce contravin art. 13 lit. d), e), f) și nerespectarea obligațiilor art. 25 lit. c), d), e), f), g), i) și k) din Statutul PNL”.

Rămâne de văzut ce sancțiuni vor primi Gelu Tofan și Ana Stan, dar cert este că Mihai Coteț, om de încredere al Alinei Gorghiu, șefa PNL Argeș, încearcă pe toate căile să „facă curățenie” în organizație și să scape de oamenii incomozi.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3