EcoMoto 930×122

gelu tofan

Pitești. Război pe față în PNL! Cauza: Adevărurile din articolele ePitești!

Pitești. Război pe față în PNL! Cauza: Adevărurile din articolele ePitești!

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Liderul PNL Pitești, consilierul local piteștean Mihai Coteț, i-a pus gând rău (din nou!) colegului său de partid Gelu Tofan (care este și viceprimar al municipiului reședință de județ).

ACESTA A CONVOCAT PENTRU JOI, 16 FEBRUARIE 2023, ORA 18:00, O ȘEDINȚĂ ORDINARĂ A BIROULUI POLITIC AL PNL PITEȘTI

Pe ordinea de zi figurează dezbaterea oportunității unei sancțiuni în ceea ce îl privește pe Gelu Tofan, care este acuzat că a adus prejudicii de imagine PNL după ce, la o emisiune TV, ar fi vorbit despre o posibilă alianță cu PSD la nivel local, „deși decizia organismelor statutare ale PNL a fost aceea de a nu avea alianță locală cu PSD„.

Citiți și: Călinescu, lansat cu jumătate de PNL: „Îi mulțumesc public lui Ion Georgescu!”

De asemenea, lui Tofan i se impută că nu ar fi participat la acțiuni ale PNL, că ar fi refuzat dialogul cu Biroul Politic Județean al PNL, dar și că activitatea sa în ședințele Consiliului Local al municipiului Pitești în anul 2022, dar și în funcția de viceprimar ar fi fost „extrem de redusă„.

Un argument adus de către Mihai Coteț în acest sens este o anchetă jurnalistică prezentată de redacția noastră și care viza publicitatea stradală din Pitești. Detalii și subiectul pe larg, AICI – Pitești. Viceprimarul Tofan și „vrăjeala” bannerelor date jos!

TOFAN, ACUZAT

În fine, Gelu Tofan este acuzat și că nu a pus în practică programele și politicile publice asumate de către PNL.

Concret, Mihai Coteț cere „dezbaterea oportunității aplicării unei sancțiuni domnului Tofan Gelu, vicepreședinte al PNL Pitești și viceprimar al Municipiului Pitești, pentru fapte ce contravin art. 13 lit. d), e), f) și nerespectarea obligațiilor art. 25 lit. c), d), e), f), g), i) și k) din Statutul PNL”.

Lui Gelu Tofan i-a mai fost aplicată anul trecut o sancțiune cu avertisment, iar unele surse spun că de data aceasta s-ar urmări excluderea sa din partid.

Detalii, AICI – Pitești: Tofan transpiră! Gorghiu și Coteț vor să-l „execute” din funcția de viceprimar

Dacă Tofan va fi exclus din partid, atunci acesta ar putea părăsi Consiliul Local și, implicit, funcția de viceprimar, funcție care este vizată de mai mult timp de către Mihai Coteț, este unul dintre oamenii de „casă” ai liderei PNL Argeș, senatoarea Alina Gorghiu.

ANA STAN A FOST ÎN ACEEAȘI SITUAȚIE

Dar până acolo este cale lungă și cu siguranță mai greu se poate realiza ce dorește Coteț, același lucru încercându-se și cu „neastâmpărata” Ana Stan, până la urmă renunțându-se la ideea înlăturării acesteia din PNL.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3