930 x122 grota rece

danut dinu

Dănuţ Dinu, indignat de o decizie a judecătorilor. „Sunt singurul din ţară care păţeşte aşa ceva!”

Dănuţ Dinu, indignat de o decizie a judecătorilor. „Sunt singurul din ţară care păţeşte aşa ceva!”

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

Printr-o decizie de astăzi a Tribunalului Argeş, completul de judecători ai secţiei de Contencios Administrativ şi Fiscal au respins o cerere de suspendare a unui ordin, ceea ce – după cum Dănuţ Dinu ne-a explicat, înseamnă că postul de consilier local rămâne în continuare blocat.

Dănuţ Dinu va solicita repunerea pe rol a anulării ordinului prin care acesta a fost suspendat. Vă reamintim, acest lucru a fost posibil printr-o decizie a Prefecturii Argeş, pe vremea când la conducere se afla Emilia Mateescu.

Citiți și: Contre în CL Pitești: Comisia de Circulație, schimbare de ultim moment!

„Nu a câştigat nimeni din toată treaba asta. Trebuie să cer repunerea pe rol a anulării ordinului prin care Prefectul m-a suspendat. Locul rămâne blocat în consiliu, procesul cu PMP e pe rol şi eu trebuie să repun acum pe rol anularea (care era suspendată, cum ar veni)”, a declarat Dănuţ Dinu pentru ePiteşti.

Situaţia care trenează de mai bine de 4 luni se traduce astfel: nimeni nu-i poate lua locul, şi nici dl. Dinu nu poate merge în CL să-şi reia munca de consilier.

„E ilogic ce se întâmplă, cred că sunt singurul din ţară care păţeşte aşa ceva. Sunt foarte dezamăgit de Justiţie! Dacă erau toţi cei 23 de consilieri locali în aceeaşi postură ca mine?! Ce făceau judecătorii, blocau activitatea la întreg Consiliul Local? De aceea legiuitorul a pus 23 de oameni în CL, ca să se poată înclina balanţa. Sunt foarte dezamăgit”, ne-a transmis Dănuţ Dinu.

Decizia Tribunalului Argeş

„Respinge ca neîntemeiată excepţia autorităţii de lucru judecat invocată de pârâtă. Respinge ca neîntemeiată cererea privind pe reclamantul DINU DĂNUŢ şi pe pârâta INSTITUŢIA PREFECTULUI JUDEŢULUI ARGEŞ, având ca obiect suspendarea executării Ordinului nr.125/2021. Cu drept de recurs în termen de 5 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă. Pronunţată azi, 10 februarie 2022, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei, la Tribunalul Argeş – Secţia Civilă, Complet specializat de Contencios Administrativ şi Fiscal. Document: Hotarâre  98/2022  10.02.2022”

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90