930×122 CAPRA 5

danut dinu

„Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

„Cer demisia lui Nicolae de la Poliția Locală!”

Citiți și: Când va demisiona prefectul Radu Perianu și cine îi va lua locul

Dănuț Dinu, consilier local și fost polițist, a cerut în ședința de Consiliu Local Pitești, care se desfășoară în aceste momente, demisia lui Nicolae Valerică de la Poliția Locală.

,,Eu, personal, cer, și cred că și ceilalți sunt de acord cu mine să cerem demisia de onoare a domnului Valerică Nicolae, directorul Poliției Locale.

Citiți și: Directorul-turnător Nicolae și adjunctul Ciurescu, salarii de „baștani” la Poliția Locală

Nu mai reprezintă pentru cetățenii municipiului Pitești (…) un factor de credibilitate și moralitate”,  a spus Dinu.

Declarația integrală a consilierului local Dănut Dinu poate fi urmărită AICI:

 

De asemenea, informații pe marginea subiectului puteți citi și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

3 comentarii

  • Bogdan spune:

    Ar trebui sa fie demis si din Politie de fapt : este si el tot un spagar ordinar ca si Georgescu ! Daca i se aranja postul nu mai era niciun denunt !

  • Pitestean spune:

    este vorba despre moralitate,nu poti tine in functie un individ care incerca sa eludeze reguli ale institutiilor(concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist)tocmai EL,care trebuie sa indemne la respectaarea si aplicarea legilor,ar fi cazul sa fie indepartat din functie.

  • raul spune:

    De ăștia am aflat ca s-au dat în gât unii pe alții dar ăia care supervizează aceste instituții când au făcut ceva vreodată? Corupția este și a fost întotdeauna pe primul loc în Romanea. Imaginează-ți că mergi la doctor și ăla sau aia e pe post că a dat șpagă 30.000 de euro nu că ar avea vreo treabă cu doctoritul. Ardeți tot.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90